22 12
發新話題

[CANON發功!?] 堅係出50D呀!! Canon你真型!! (第二頁尾及第三頁更新)

乜叉野1500萬像素.....
乜叉野92萬像素mon.....
乜叉野ISO可在增感模式中推至12800.....

.................係咪架..................吹架咋??...................

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-8-2008 19:30 發表
http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=244&t=743416
更多的資料....

信不信由得你~ 反正唔關我事~
可信度好低囉....
上年夠有話日本官網流出5D-MKII既照片....
一樣好像真....我都睇過兩張....

講真....真係有人咁無聊整埋D咁既野....
等佢真係出左先算啦....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-8-2008 21:08 發表

你呢d後生仔...梗係未見過之前Canon d 招式...40D出果時,同而家係一模一樣...
咁你又岩既....你都估佢唔到....
年頭出450D年中出多部1000D....
上年出40D今年整多部50D你爽下....
D周期快到呢....

5D#2就上年年中講到E家....又唔見佢擺出黎wo....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-8-2008 22:49 發表

等下啦...細路~
你見到d唔覺有執過既相,就知佢真係出ga la~
佢唔出FF我冇運行 ....如果係我老豆pay的話....
如果係我PAY....我都買部入門既1000D or 其他機先....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-8-2008 00:15 發表

比佢公佈左到有貨都要等半年la

之前40d比nikon 同o記推出的時間都早,而家sony 都加入戰團,上中下路都比人夾住o黎打,重唔出返部好好睇睇的中階機的,canon摺埋都似
咁又唔洗咁擔心sony既....
上年年尾講緊果部a900夠n咁多人講佢奧運前出啦....
e家都唔知去左邊....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-8-2008 01:01 發表

都唔係的,我一直都講sony d 研發係癲的,快到離曬大譜,加上佢的品牌的產品咁多元化,如果有野心又有能力去整合的,相信唔會有公司可以同佢砌
咁我都認為sony係呢方面係癲既....
我驚佢快到年頭出機年尾出果部機既後繼款....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-8-2008 00:16 發表

o黎緊相機展nikon 會推新鏡
nikon出小三元就好咯....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 28-8-2008 21:25 發表

副廠都好似有馬達喎...= =
龍仔唔知....
色馬好似for canon係冇USM

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2008 21:51 發表

....我就唔信!
我想JA....
我夠唔信canon會出14-24咯....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2008 21:56 發表

呢個我信wor...
Nikon要出新鏡,係一樣好難既事...如果唔係出DX鏡的話!
反而Canon....出支L鏡,係好易ga je!
我覺得canon點都會將d技術放哂落去....
將wide段改到12....
整支12-24/2.8L出黎....

另外....唔知點解....我硬係覺得canon就快更新佢支24-70咁既....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2008 22:11 發表

個個forum影相"x"都話更新24-70會加IS tim... 發夢發到發開口夢..
而家冇IS洗死? 移焦又有問題? 專業既都係咁用...你班業餘既講咁多都係藉口...
IS反而我覺得冇咩可能WO....
加IS=小白級重量??E家都成公斤啦....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2008 22:22 發表

咁更咩新? 你講我聽...
形住JA....我又唔知既....唔關我事
機都未買....

PS.過左兩個星期喇....仲未去睇真係信佢一乘都死....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 28-8-2008 22:36 發表

你急乜je
急在想快D還番部機比阿叔....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2008 22:31 發表
幫你唔到...
佢既信譽已經破左產....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 28-8-2008 22:42 發表

有得用就用住sin la~~!!!
唔想借人野....佢借比我我都唔敢放心用啦....
佢SET好D野我又唔敢亂SET番....
用又唔係唔用又唔係....
佢又唔係我老豆....佢見我老豆咁樣佢都肯借比我....仲要借最好既比我....
佢實在太好人....

22 12
發新話題