16 12
發新話題

[第二頁有片睇!][流言終結]Nikon你真神!一下子巴死了Canon啦! D90登場!

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 27-8-2008 22:54 發表

你比?
大富翁都未必比到你啦

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 28-8-2008 07:04 發表

哎也也..............
串咀丫....好
我係指佢用大富翁貨幣都未必比到你牙....
八皮野阿大佬....要哂幾舊水買盒大富翁番黎仲要一張張數比你....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 28-8-2008 07:08 發表

好主意...賣數字人
痴線架你....搵同志會啦....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-9-2008 10:37 發表

http://dc.watch.impress.co.jp/
咁睇鬼知咩...
又一次證明"遠睇跨啦啦,近睇吹喇叭"呢個道理....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 3-9-2008 13:53 發表

無咁快
一個月又一個月....一個月又一個月....
一年都黎緊頭啦....
你唔交D3果份你都交D700果份丫....
唉....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-9-2008 01:24 發表

SPEC同小黑5好似冇分別喎...都係70-200 2.8 VR......
應該再更新佢個防震技術??唔知有冇改鏡片組同重量??

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 12:58 發表

可能加多個N字牌
汁到個樣襯番2470同1424

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 13:47 發表

其實宜家小黑五都己經幾靚仔..
Sorry....唔係小灰5唔合符我的requirement

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 13:47 發表

其實宜家小黑五都己經幾靚仔..
nikon既野只會越黎越樣衰....
我從來未見過nikon d機靚仔過....
呢句可能得罪好多nikon師兄....但都係有果句講果句....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 4-9-2008 22:15 發表

美~lee樣野好主觀的
所以冇乜所謂~~大家有大家的至愛
剩係講個樣....
你覺得28-70好睇d丫定係24-70好睇d??....我覺得28-70好睇d
你覺得17-35好睇d丫定係14-24好睇d??....我覺得17-35好睇d
陣間佢又整一整支70-200....

所以比我既感覺就係"佢d皇牌鏡越出越樣衰"....
咁我都覺得係好主觀....講真....我有果句講果句ja....
好似d700咁....唔大又唔細....好似一部d3比人cut左個底咁....
你問我我真係覺得樣衰左....sorry....唔係有心同nikon既師兄搵交嗌....
個人認為真係咁....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-9-2008 17:52 發表

我都覺得你個頭未靚仔過,重越來越樣衰...

我堅係鍾意小小灰多d....不過14-24真係好X型,你拎上手真係好爽!
都話就黎剪頭髮咯....冇錢阿....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-9-2008 17:52 發表

我都覺得你個頭未靚仔過,重越來越樣衰...

我堅係鍾意小小灰多d....不過14-24真係好X型,你拎上手真係好爽!
我只係唔鍾意d新鏡個mount位弧形咁彎番入去(唔識點表達)....純粹雞蛋裡挑骨頭....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-9-2008 17:54 發表

頂你...你搵邊位髮型設計師同你剪呀? 兩三千蚊次呀? 籍口!
我想做埋負離子丫ma....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-9-2008 17:57 發表

你"挑"唔起~ 你都唔識用~
我只係單純指"外形"
我冇話我識用

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-9-2008 18:00 發表

收收皮THEN~冇人理佢D樣~
我理
正如就算a900既功能好到加零一....
你都唔會想揸住部咁肉孫既機出街....

16 12
發新話題