54 1234
發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 Legionee 於 6-10-2008 22:57 發表
SEASON 2 既皇著太多衫喇....王留美又不再MO E...
我都覺....唔再性感喇....

引用:
原帖由 Legionee 於 14-10-2008 19:59 發表
硬係覺得新LOCK ON係二五仔.....
快d二五下去吧....

引用:
原帖由 gf13vergil 於 14-10-2008 21:24 發表
00 個 核   好似 風扇
唔知點解我覺得部肥仔機越黎越型....

引用:
原帖由 westdog 於 15-10-2008 20:43 發表
如果無左個大頭部機會靚仔好多~佢個頭好似ZZ~
但係今次部內藏機好似有唔同wo....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-10-2008 01:28 發表

同好!!而家真係勁鍾意肥仔!
冇左第一部既肥,變左係厚甲重火力feel,背後重有"顏面",可見部野都係靠"螺旋力"...
真係超型wo部野....
背後塊面係萌點黎架....

螺旋力??邊個轉邊個合體??

4部高達一齊行動時其他機跟唔跟得上00架??
話哂00既速度係GN-Drive X GN-Drive....二次方化的power....

今集射左真正的絕望炮.....

部野真係越黎越型

Mr.武士道

引用:
原帖由 Johnny_Forever 於 9-11-2008 22:55 發表
"超兵1號"係咪會倒戈相向呢?
下集:
阿雷尼阿溝女作戰

6分2X秒 - 6分3X秒呢段時間....

本來整緊相機帶....
忽然我聽到幾聲呻吟....跟住望埋個mon度....見到佢兩個玩緊騎乘位....

聲都變埋

天人由海底比人包....走上天空之後....比空中部隊包....再上大氣層之後....避過左支絕望炮....再有支艦隊走埋黎....打埋支艦隊....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 30-11-2008 22:18 發表

絕望砲係絕望先生專用,其他人既砲都唔叫得絕望砲
佢地冇避過果砲,果砲係為左令天人隻艦改變上升方向3度,等佢地上到去太空既埋伏部隊度

另外,用三言兩語講出故事劇情進展,又唔係惡搞,又冇感想,有何意義? ...
開左GN盾硬食囉OK??
絕望同類MA....

絕望先生入浴時既頭髮點解長左咁多架!???

莫非比Hero批中....佢真係....

絕望了....我對中性絕望了....

ps.天人紫頭女應該係變格者....

死啦....e家天上人....點同人揪阿....

王留美....幫變革者既....

釘宮又怕左師傅....慘遭凌辱....

變革者果邊有青頭B大王之外....仲請埋老師傅番黎....

變革者果邊兩個後宮揸住新玩具加入左A-laws....

A-laws又有武士道先生....又有馬尾男....又有四眼戰術預報....仲有隻小強....

講番天人....剎那又掛住師傅又擔心公主搞到kai下kai下....

lockoff又係間諜....

溝緊女既超人又第三人格再現....加上佢會唔會比感情搞到佢wing下wing下呢??

絕望中性人又絕望中....又唔知會唔會轉會....

艦長又掛住師姐....

巴士阿叔一見到靚女就心花怒放....

巴士阿叔個老婆睇落好後生....但已經有咁大個女....唔怪得D人話巴士阿叔犯罪啦....

佢個女把聲....唉....尖到我喇叭都刷埋....

天人個紫頭(疑似)變革者....佢面紅....

粉紅頭自從車左lockoff巴之後冇再同佢傾計....會唔會影響合作??

肌肉男又溫柔左....以前憤世嫉俗既性格咪幾好....

隻halo係上集碌走左之後就冇再出現喇....

船上超兵一號又會唔會因為哈利路亞番黎而頂唔順....會唔會提出分手呢??

沙慈出名kai....今集仲kai....

A-laws既米加粒子炮打左落果個乜春野皇宮....隻啤啤熊到底死左未呢??

不過e家咁既天上人....過多兩集可以解散架喇....

54 1234
發新話題