41 123
發新話題

[認真] 煨番薯母女遭檢控 200人圍觀求情

引用:
原帖由 seals 於 4-2-2009 08:47 發表

香港人,乜都八架嘛!
呢個又係wo我都好八架....

引用:
原帖由 seals 於 4-2-2009 09:02 發表
重有!賣熟食一定係拉架,
無得票控架!
當然啦....佢架車都要收架....
之但係洗唔洗搞咁耐ja

引用:
原帖由 seals 於 4-2-2009 09:06 發表
好鬼鍾意你寫

命運就像強姦,妳反抗不了就要學習享受!
工作就像輪姦,妳不行就別人上!
生活就像自慰,什麼都要靠自己雙手!
學習就像叫雞,出錢又出力!

是自己想出來嗎?
頭兩句睇番黎架....後兩句我同一個朋友諗
E家諗緊仲有冇D野可以加落去....

PS.有諗過 "解僱就像逆姦,總是由被解僱的員工反客為主" 但又好似唔多通....

引用:
原帖由 odaan 於 4-2-2009 10:12 發表

情人就像姦劫,人又要錢又要!
好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
多謝單哥!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 gtoray 於 4-2-2009 09:43 發表

搞得掂就唔洗叫警察幫手啦
唉....搞幾個字搞唔掂....
CALL警車都仲要搞咁耐....

雖然我不嬲都對食環係有好多不滿....
印象一直都唔好得去邊....

引用:
原帖由 seals 於 4-2-2009 09:40 發表
To 101653 C-Hing

你有無見貼子213

樓主去「涂X申議員, 食環署, 警監會 & ICAC.」投訴?

所以我經常說「討論區-吹水廣場」大家都吹水,
不要太認真!
我有睇到丫
睇到O左....

引用:
原帖由 odaan 於 4-2-2009 11:43 發表

情人就像姦劫,人又要錢又要!

兒女就像夢遺,已經不記得怎麼 ...
多謝多謝
諗得咁快ga

引用:
原帖由 odaan 於 4-2-2009 13:42 發表

其實無幾難 , 一種生活加一種鹹鹹地 , 形容下就已經 OK
例如 ......
起底就像姦屍,死左都唔放過佢!
放假就像早洩,都未爽夠就完喇!
出糧就像高潮,死做爛做永遠只係開心一下!
多謝先
but個簽名檔限制300字....加唔到咁多喇....
其實我都諗唔到咁多....的確係犀利ma

引用:
原帖由 於 4-2-2009 21:00 發表
你起YAHOO 咪搵到全文囉

命運就像強姦,你反抗不了就要學會享受.
工作就像輪姦,,你不行了別人就上.
生活就像自慰,,什麼都得靠自己雙手
學習就像嫖娼,出完錢後又出力
工資就像例假,一月不來你就傻眼
...
有人搞埋落去??
應該係我同FD傳自慰先架WO

引用:
原帖由 於 4-2-2009 21:14 發表

呢個世界又唔係得你同你個friend 自慰先既

幾年前已經有人強姦自慰兼口爆喇
世界D人真係好文彩
我FD之前比我玩....自慰佢話佢作架WO....

引用:
原帖由 於 4-2-2009 21:20 發表
個d 損友黎架 , 唔好同佢玩喇
我成日都係佢面前話佢係損友黎的

41 123
發新話題