發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 ZaMaR 於 8-12-2008 01:24 發表
新飛機仔出場,唔知可以威幾耐?(話說處女座部GN Flag都改左幾個星期,但威得果唔夠2分鐘)
遲D出世果部武士道先生新玩具我都唔睇好個外型....
自從見到馬尾男改左部GN Flag出黎之後....

今集00合體個樣超有型

我以為我睇緊新機動戰記W

ps.今集玩裸體千里傳音

引用:
原帖由 Paul 於 15-12-2008 12:50 發表

吓....你e家先知??
1季未播完00p已經出呢兩條友喇wo....
一個已死醫生同一個巴士阿叔

引用:
原帖由 Ethan_meu 於 15-12-2008 20:04 發表

兩個個look 都係色魔今的........
色魔!??;
你睇埋張相右邊果幾個黑超仔....係咪越睇佢兩個越似!??

附件

17-12-2008 12:59

引用:
原帖由 ZaMaR 於 29-12-2008 14:20 發表
某工程師又老點人了!

仲話果個唔係浮游盾?
佢都唔係讀高達設計及工程學既!!

引用:
原帖由 HunterX 於 30-12-2008 16:46 發表
00外傳係小說? 漫畫?? OVA動畫???
00外傳:

00P係小說
00F係漫畫
00V只有機體設定集

引用:
原帖由 HunterX 於 3-1-2009 03:16 發表

00F 漫畫出左幾多期呀??? 我淨係搵到第一期...
唔知呢....冇追咯....

超唔鍾意D畫風....仲差過SEED ASTRAYS....

肥仔內藏....顏....顏面高達

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-1-2009 18:46 發表

新OP見到阿武士道先生架新機...好似小強..
新op好正

不過開波已經話比我地聽皇小姐,王小姐,尼娜小姐都應該冇乜戲份....連發信機都出場2秒既op居然冇佢地....

624都好似有新機wo

ps.人地部機叫 "大丈夫"

引用:
原帖由 5210 於 16-1-2009 16:44 發表

花園??
一個屬於動漫既美麗花園....

yahoo伯伯應該有所指引....

ED2好正阿
玩除衫

lockoff隻揪發訊機小姐

引用:
原帖由 falken_1213 於 18-1-2009 20:44 發表
Mr. 武士道 新機 有 Tran-am .......
上集已經知....臨尾都話有絕招....
問題係如果剎那既雙核再開埋Tran-am....即平方化的power&speed....都唔夠處女座揪 / 打成平手的話....
咁就真係全技術問題喇....講乜鬼野自己係高達丫....

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 18-1-2009 21:10 發表

武士道有tran-am都只係加3倍攻速,但00有tran-am係n倍攻速+粒子化.................兩個打應該00佔上風,武士道新機我估都冇仿雙核,應該係安左目前最強的偽太陽爐,因為雙核要超高既技術同超越GN粒子理論上限才能 ...
我睇個ED2我見到lockoff比發信機小姐抱入去果一刻我幻想緊發信機小姐高潮....

仲以為今集超兵小姐終於揸吉姆出街tim....

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 22-1-2009 19:10 發表

佢有開架,同用埋粒子化添!!!!不過最尾都比d歌聲叫停左,ko唔到佢師傳
16的話預告話我聽下集有吉姆睇

發新話題