發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 HunterX 於 25-1-2009 21:57 發表
我係A-Laws我就會殺哂果6萬個人質, 然後入佢地數。
好明顯佢地係咁做

引用:
原帖由 HunterX 於 25-1-2009 21:59 發表

吉姆??
GN Archer

我睇到聯軍打碎片同埋啤啤熊死果幕都有d眼濕濕....

我太年輕了....

轉貼一段由〔英雄ACG Blog〕(http://hero_hki.mysinablog.com/)  的意見:
引用:
小熊和露易絲在自我腦內補完方面可謂各有千秋

這位本身早就惹人討厭的小熊於一夜之間變成「觀眾最想領便當角色」
比起偽阿寶這類大惡役,我更加討厭小熊

我本身實在受不了殺父這種大逆不道的行為,先別說熊叔是位大好人,就算父親是位十惡不赦的人渣也沒可能想也不想就捅下去吧?
14年前如果熊叔選擇救自己的妻子而放棄一堆人的生命,你大概又會說熊叔是自私的殺人犯了…

沙慈和小熊這兩個中二真是一對活寶,一個連向自己開火的人也殺不了,一個就問也不問把老爸殺了,兩人還同時追著一個開口閉口「天人!天人!」的女人wwww
感謝HERO大姐@英雄ACG Blog

路易絲、沙慈、母親、大佐、瑪麗、阿妮、Veda、gundam

引用:
原帖由 ZaMaR 於 8-2-2009 21:12 發表
果兩個白痴!!
一個VEDA一個GUNDAM,笑死我!

剎那叫沙子"去見佢"果下好似傳銷
我笑到噴可樂

kannagi

附件

8-2-2009 23:31

引用:
原帖由 Paul 於 15-2-2009 21:06 發表

Miss Wong
我想佢死....

LOCKOFF搶女超有型

btw....點解二季剎那成日比人打 ??

引用:
原帖由 Johnny_Forever 於 1-3-2009 21:54 發表
OMG~今期死太多人啦
剎那比人打傻左
扮錯角色丫

引用:
原帖由 Johnny_Forever 於 1-3-2009 22:02 發表
變革中
GUNDAM正在扭曲

我硬係覺得o gundam係Mr武士道揸....

引用:
原帖由 Paul 於 16-3-2009 00:41 發表
秋生軍團
d機仔出去按個制之後直衝自爆....洗唔洗咁哂人丫....自動導航都得啦....

引用:
原帖由 路比 於 16-3-2009 11:09 發表
0 gundam個太陽爐唔係裝左係00上面o既咩 點解仲識郁o既
唔聽書
番屋企重睇100次

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-3-2009 01:59 發表
幾廿萬架MS只係用彈幕都已經玩晒,結果變晒D低能飛彈....
一定係皇小姐發現之前選難度選extreme落去會bad end,所以呢關較返easy黎打
easy都打到咁辛苦....仲要打班唔識開槍既....
你話較難d....幾廿萬個識開槍識囉劍劈....
佢地被光速秒殺死哂喇

發新話題