發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

引用:
原帖由 alien 於 2-9-2008 14:49 發表

在geass面前佢一瞬間剷除曬所有貴族的不滿
比捲毛時易多了
你忘了geass的可怕,而家唯一不確定因素只有or an ge
比orange知道閃光之老老媽係老老收殺既....老老收就大獲....
幫d貴族反埋geass....佢死硬....

問題在於呢個因素只係得老收...cc....豬知道....仲有阿尼阿....

引用:
原帖由 alien 於 2-9-2008 14:58 發表

阿尼阿根本唔知,所以而家只系怕朱殺古而已
出名背叛的男人

阿尼阿只要比隻反geass之眼照一照就會知道....
問題係orange有冇可能無啦啦照佢....

咁都比你發現到??
抵請啦....
不過我記得官網之前係正正確確寫住zero係總司令....扇係副司令
我係唔服呢點....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 15:14 發表

哪,我冇KEEP到之前既關係表,唔係就又可以食多餐...

總司令3隻字係星刻頭上,唔係ZERO,呢個我肯定
扇就好似真係寫左副司令,唔肯定
E家星刻頭頂都冇總司令3隻字....
佢頭頂係無字!!!!
你唔好肯定....你自己係11頁#152果度果張咩黎既!!!!??
你冇改到總司令呢幾隻字架我記得!!!!

更正:係副指令....我眼花睇錯左....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 15:29 發表

咦?搵得返喎,good
咁應該係岩岩出果期有寫岩過

我只係改死晒d人咋
我咩都唔知唔洗請....
一切以官方網站所提供資料為準....

咁你又搵番岩既果期有寫岩過果張黎睇下....
我所記得既係官方由一季寫佢就已經係總司令黎架喇....
e家我剩係知官網冇左總司令呢個位

成功呃到餐飯

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 15:38 發表

睇返關係表似乎冇跟黑騎既職位黎寫...
藤堂都唔係將軍

我又冇同你賭呢樣,你欠我一餐啦!

補多張,ZERO係CEO
我剩係知黑色騎士團話zero死左....
我剩係知官網冇左總司令呢個位(之前係有)....
你要我請??得....我輸得心服口服我請你有咩所謂??
你咁講扇夠係事務總長啦....官方網站補充資料夠唔係咁寫咯....
咁之前的確係有寫zero係總司令....第一季開始已經係....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 15:44 發表

我同你賭既係呢樣,唔好借D咦
你唔係話賭總司令係邊個咩??
咁正確e家係冇總司令wo....
我係指扇未上位ja....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 15:55 發表

罰你睇返之前幾頁,你答賭之前我有講過總司令係邊個咩?
你話係扇,我話唔係,叫你去睇,你就同我講ZERO死左乜乜果D
唔好唔認,願賭就要服輸
好....就算我話係扇....
你話係黎星刻....
咁e家兩個都唔係wo....
就算你話官方更新左....你又搵唔番張圖出黎....
e家官網又冇左呢個位....死無對證....
唔係服唔服輸既問題囉....如果你真係講得掂我願賭服輸....我請你有咩所謂??
如果唔係我都唔會同你講一舊水的條件啦....
你要擺明係為屈我請食飯我冇計架....

官方post的都係補充資料....
之前都冇一個人信娜娜莉死左架....
佢更新左post埋出黎唔通佢番生咩??

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:05 發表

仲唔認?

証據二: 第21話OP後,扇仲叫緊星刻總司令,就呢一點已經講明左啦!
仲兩個都唔係?

P.S.第21話即係岩岩果話
但係官方真係冇寫....加上佢之前真係寫zero wo....
你又比唔到係寫黎星刻果張圖我睇下....我圖就比到你睇喇....仲要係你自己post既....
一係你post比我睇囉....(禁汁相)....

咁究竟總司令係邊Q個阿E家!!!!??
你post果張圖我冇記錯係16話之後

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:08 發表

一切當然係以動畫為準,官網只係補充資料,呢個係動畫討論,唔係網頁討論
咁你咁講我冇哂野講啦....
我pay得唔安樂ja....基本上都講唔掂係邊個....
我就話官方提供的資料....你就話動畫....
我有我的理由....你又有你的理由....
你係要我請我都吹你唔脹....
但係....我唔服囉....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:19 發表

你仲有咩理由? 而家官網有寫過扇係總司令咩?
賭既係扇係唔係總司令呢一樣野
官網証明唔到你岩
但原作(動畫)証明我岩
就咁已經足夠

星刻係唔係總司令就網上同原作唔同,但呢個唔係賭既內容,所以唔關事;mgriev ...
你有講明係咩內容咩??

你只係用
引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 14:23 發表
zero死左喇....佢個象徵完全崩潰喇....
只係扇未上位咋....

你認命啦....
呢段你問我賭唔賭....
我完全認為係講緊zero死左未囉....
ok....當係我冇聽清楚題目喇....
你又要同我講邊個係總司令....好喇....
跟住又話剩係賭扇係咪總司令....點同你玩??
得....你一定要我請你我冇問題....下次版聚你果份我既....多過一舊水貴客自理....
off topic....

ps.官網證明唔到我岩....亦證明唔到我錯....更證明唔到你話"黎星刻"呢條友頭頂有過總司令三隻字
你又整唔到你講既果張圖出黎....之後又話咁樣唔關事....剩係以動畫為準....
講唔掂又話剩係賭扇係唔係總司令....

ps2.我完全唔滿意你話我搵借口....我講明我請你真係冇所謂....
你講得掂我心服口服我完全冇問題....

ps3.好叉肚痛....e家....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:37 發表

一切事源都係呢個POST,你中途否認又點會計?

CODE GEASS R2呢套動畫中,到21話為止,星刻係總司令,扇唔係

等其他人講下佢地認為我同你賭乜?

你以為賭總司令邊個?你答賭之前我都冇講過總司令邊個,點會係賭呢樣 ...
得....完全明白....你唔洗講野....
總之下次版聚你果份我既....

ps.下次可唔可以帶多次你把刀出黎阿??
我真係想睇多次....

ps2.睇錯你阿!!!!
引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:37 發表
?(因為我知道我講左你就唔會賭,所以先冇講)

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:46 發表
"黎星刻"呢條友頭頂有過總司令三隻字係開估之後我補充既,可以當我記錯,但同賭既內容冇關,影響唔到你輸賭既事實

請你就請硬,只係我想令你心服口服
不過你係咁死撐,講落去都冇意思

公道自在人心
死撐?公道自在人心?
你咁講我又唔服wo....

你自己都話明你都冇講清楚賭咩....
我話邊個係咁又叫死撐?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:50 發表

咩刀?邊把?

唔好離題好喎!
那!係都POST下圖,一邊講!

話說呢條友都算係人生既贏家,黃泉路上仲有兩美女雙伴
果把摺刀阿....
之後你黎搵我出去金鐘食野你又話唔記得帶....之後版聚又唔記得叫你帶出黎....

附件

2-9-2008 16:57

發新話題