43 123
發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 RCman 於 30-10-2012 01:19 發表
自己是AK新手,多謝師兄報料買左鋼回鏜桿及AK骨。
不這回鍠焊可能for AKM果款用,銀色前而直徑大過AK105的,所以只能用到中間果節鋼料。
另外,套骨一張說明書都無,又係要自己估估下甘裝,不過好彩裝入GHK GBB上是 ...
RCman兄..你套鋼回鏜桿.係邊道買我搵唔到..是否沙漠龍出品.?

引用:
原帖由 RCman 於 1-11-2012 20:53 發表

Rxtech
哦..唔該Rxtech同圍都有..!

AK..都係鍾意木頭多D..

哦..會跟返套原裝木咁好..Chimg寄過嚟香港運費貴唔貴..?

引用:
原帖由 cato 於 2-11-2012 13:10 發表

舊化有點不自然
黑色一達達果D係油..可能光線問題..

反而74u加條短骨我都重接受到..我能我老土..!

其實我都想訂佢地支AKS74...!

比你兩個毒到..忍唔住..訂左..
訂多套沙漠龍後座力套件...

引用:
原帖由 khkenny2 於 3-11-2012 18:24 發表

with magwell

問左TAF,會有跟埋原裝木handguard
多左個magwell又好似靚仔左..

唔知要等耐..佢話3-5個工作天幫您客製您的愛槍.完工後就會馬上幫您寄出..

GHK火帽好似係真數牙,裝唔到玩具噴火豬.有無ching知道..?

引用:
原帖由 khkenny2 於 2-11-2012 00:01 發表

oh yeah
(今日TAF send相黎,條骨系直架 )
Ching收左貨未..

我彈夾插銷條PIN成日跳出黎..你地會唔會..?

我支AIMS就係鬆開....

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-11-2012 18:22 發表
除左第一水AKM 要換之外,依家個條pin 應該唔會鬆開,所以師兄吾洗膽心呀
好似這樣.間唔中就鬆出嚟..得返一邊穿住..

唔該Ching..即係要拆條PIN攞埋上去..?

43 123
發新話題