16 12
發新話題

[WE] WE GBB M4專區

想裝KA呢套野,唔知有無師兄裝過係唔係無marking..?

粗粗地..玩住先..

引用:
原帖由 loop2 於 7-5-2009 00:06 發表

Ching,請問你隻仿t1得唔得?使唔使成曰做zeroing?
支仿t1鏡就無問題..不過個mount就要勁汁至裝到上槍,如果唔係會斜埋一邊...

引用:
原帖由 rYaN 於 6-5-2009 23:58 發表

師兄你既粗粗地都幾dum本……
師兄除左兩個MAGPUL..其他全部老番..不過想換過條骨.要黑色有咩好介紹..?..

we m4 CQB $2580
大陸骨-朋友唔要比,應該3百幾 (要汁)
KA前後西.$400.(唔Fit要加野至裝得緊)
仿Tangodwon grips $120 (fit)
gp vltor 火帽 $140 (fit)
MAGPUL grips $170 (要自己鑽孔)
MAGPUL PTS CTR Stock $580 (fit)
仿 T-1 (mount就要勁汁至裝到上槍,如果唔係會斜埋一邊)$570

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-5-2009 01:31 發表

都幾大件事.... 原裝有條RAS呀可?
原裝有..

想買多支整呢款..

唔該到底點拆條黑色氣芯出黎..?

佢果個槍機助進器..成日飛左出黎..到底有咩辦法...

引用:
原帖由 loop2 於 13-5-2009 10:19 發表

Gen 2 CQBR is it?same problem here.......  Glue used
係Gen 2 CQBR 都無改善........

引用:
原帖由 BNN 於 13-5-2009 18:08 發表

三斤幫我用膠水痴番.
如果自己用混合膠痴會唔好D,我住得遠唔想過去..

唔知有無師兄有同樣情況.我已經用工具同九牛二虎之力將個Barrel Nut上到最緊,但打左2個甲左右條管就已經可以上下郩小小..

如果係堅,D國內同胞真係夠薑..
http://sonicbbs.eastday.com/topi ... amp;TopicID=2653028

ELCAN SpecterDR

16 12
發新話題