發新話題

咁多位玩咩PC game?

咁多位玩咩PC game?

各位師兄玩開咩PC game好玩?
之前聽人講L4D好好玩,真唔真?
唔想亂買game......

最好係第一身射擊

引用:
原帖由 0608 於 22-3-2009 18:27 發表
有人部你玩就好玩
我部腦玩唔到
去左網巴玩
同班唔識ge人玩左5個鐘都想繼續玩
邊隻game?crysis定L4D?
引用:
原帖由 zeta 於 22-3-2009 18:34 發表
我有個朋友打日本server
結果好搞笑...
對方 : 你....應該唔係日本人掛 (日文
友人 : I'm from Hong Kong
對方 : Do you know Miku?
http://i202.pho ...
咁你個fd點答?

而家咁睇都有唔少人話L4D正......買返隻喪屍game都唔錯ge......
仲有無啊?第一身射擊
唔該

我今日買左L4D喇......
請問CGF各位師兄會唔會add steam ac架?

請問CGF各位師兄會唔會add steam ac架?
想搵人一齊玩L4D

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-4-2009 18:39 發表
l4d 4個鐘都玩完la,一個星期後已經唔想玩,d路都識晒
玩下call of duty 4 or 5好過la
我有COD4啦

引用:
原帖由 louisli 於 9-4-2009 16:46 發表

其實比smoker索住點樣整甩佢?
除左初期可以射斷佢條脷之外
仲有其他方法咩
我反而想知點樣一槍解決witch......

引用:
原帖由 張y 於 9-4-2009 19:25 發表

好易上手

拎支auto shotgun    係隻witch既背面熄燈行埋去  貼住佢   佢會擰過黎望住你(留意佢係坐緊係到想起身)...之後大力大力打落佢個口到  3~5發之後你會發現自己已經打緊條屍    所以level都用到    ...
咁樣就可以解到爆頭殺witch果個成就?

引用:
原帖由 gtoray 於 9-4-2009 21:20 發表

有人話係近距離用 shotgun 爆 ?
我淨係知用狙擊都唔得

發新話題