發新話題

call of duty 6 終極收藏版既贈品會令人O爆嘴(更新左,有片睇)

依D夜視鏡其實要幾錢

個夜視鏡有MW2同infinity既logo
所以會平D

佢又話係"如假包換的軍用夜視鏡"既
咁而家即係玩具貨喇喎

引用:
原帖由 gtoray 於 15-7-2009 02:04 發表

佢只係話"fully working"
咁就梗係玩具貨啦...

好老實...大家唔係諗住佢有 pvs7 質素
但係賣一千幾百o卦?
我指樓主篇文姐

引用:
原帖由 gtoray 於 15-7-2009 04:37 發表

SOR~
CGF有兩篇文post出黎都係話"軍用夜視鏡"
但D回覆就話係玩具
咁即係點......

引用:
原帖由 波仔 於 15-7-2009 13:27 發表
唔通真係比個gen 3你咩!!
唔在意新同舊......
但係篇文話"軍用"又係咪真?

引用:
原帖由 gtoray 於 15-7-2009 14:16 發表

如果硬要將佢定為"軍用"
咁就要返去2戰時期喇

OFFICAL 冇講過"軍用"
只係用 fully functional 或者 fully working 形容

而且用常識思維諗都諗到
我 pack 埋個 pvs 7 賣$28000連 game又有冇人賣呢...
咁買連圖集果pack算......

引用:
原帖由 surefire0828 於 15-7-2009 14:45 發表
諗諗吓個NVG可能仲會係主動式添...
咩叫主動式

引用:
原帖由 亞延 於 16-7-2009 02:12 發表
其實老實會唔會你某部份人期望過高而唔係開發商問題....學呀公話
你地都唔會真係唸著竹庶價錢去買燒鵝掛......我覺得佢真係算係咁....仲想點?
而家賣遊戲唔係賣軍品?你地會唔會期望HAWX跟支飛機棍可以駁落真戰機射 ...
咁又係
加上外型都幾靚啊,好過果個兒童玩具好多(如果iw同mw2既logo係貼紙既話仲好)
知唔知有無PC版?

引用:
原帖由 桸藍 於 25-7-2009 16:43 發表

咁對PC的求應該不會高第一集太多吧
同一個引擎,應該會差唔多
依隻game必買,係唔知買咩版本姐......

引用:
原帖由 亞延 於 31-7-2009 18:34 發表
香港出左price list 珍藏版大約1250-1350,睇佢到時炒唔炒得起喇
未必炒得起
夜視鏡依D又唔係搶手野

引用:
原帖由 mujiadam 於 13-8-2009 09:38 發表

唔關頭唔頭戴事,外殼黎姐,睇GEN 幾
不過大家睇下個"NVG"既鏡頭...咁多LED咁既...咁似玩具反斗城果D既...........
我地已經研究完好耐喇喎

發新話題