24 12
發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 10:10 發表

你自己唔會咁 =/= 人地唔會咁 =/= 咁就係理所當然
其實唔岩咪講到岩做到岩咯..下下都媽媽叉叉係解決唔到問題架麻.
反過來
你自已唔會媽媽叉叉=/=人地唔會媽媽叉叉=/=咁就係理所當然

其實唔岩咪講到岩做到岩咯>如果個個都係咁諗就太好啦...

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 10:36 發表

其實佢咁講搞到我有D覺得佢講緊 "顧客永遠是對的"
又或者 "全世界員工唔應該發火由得顧客周街燒"
其實我覺得呢
佢應該係一個比較心平氣和,少發火既人
所以會先入為主覺得其他人媽媽叉叉有問題
而唔知道依個世界上有d人媽媽叉叉係不自覺既(很不巧和他討論的中堅就是這種人)

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 10:52 發表

呢個世界唔係人人都心平氣和呢
我認如果我係老闆, 我聽到樓主講 "打老鼠" 三隻字我都趕佢走
你有你套標準, 人地有人地套標準, 人地鍾意小那星, 你理得人姐, 你有資格叫人唔好咁咩?

講真一句, 打工仔, 受氣唔係 ...
我諗佢係認為老闆應該好平和咁請佢出去,而唔應該媽叉佢出去掛?

強烈建議樓主下次"求其答佢"用黎打劫,睇下會點

引用:
原帖由 josephlau 於 10-6-2011 11:06 發表

呢個 Forum 夠有你發膠 Post, 唔通大家又可以打死你啊?

怕你打老鼠, 係怕你打佢唔死等同虐待.
打老鼠唔係錯
"為娛樂自已而打老鼠"就係錯

引用:
原帖由 josephlau 於 10-6-2011 11:09 發表

唔得,一定要save低

引用:
原帖由 josephlau 於 10-6-2011 11:17 發表

你有冇諗過樓主可能係十一,二歲細路? 好似鎗神家族嗰班咁... 咁一切就合理了!!
我玩CSO見到d槍好有型,所以想買枝黎威下

引用:
原帖由 sergeant3007 於 10-6-2011 11:28 發表
咁要搵PIG PIG 豬同樓主傾吓先得.
買枝gun gun 槍

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 11:28 發表

如果個個咁和平, 古時就唔會有 "比人用掃把..." 啦
理想同現實係有分別架喇
既然人地唔再出聲,依邊既話題就此結束啦

我地繼續傾樓主

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 11:35 發表

已經講到冇乜野好講
同盲神冇乜分別
但佢應該唔係盲神

引用:
原帖由 Arther 於 10-6-2011 15:19 發表
好老實如果我屋企有老鼠出末我都會用盡一切方法去攪掂d老鼠,用氣槍射亦都好正常唔好同我講話乜嘢小動物唔小動物,我只知老鼠係有害動物基本上用氣槍係屋企射老鼠同war game扯唔上關係!
依樣野其實大家都知
不過會唔會同老闆講你買槍黎射老鼠?

引用:
原帖由 Arther 於 10-6-2011 16:56 發表

啱吖!
所以咪話成件事佢抵死

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 17:58 發表
睇左咁耐, 多謝咁多位支持嘅朋友!
其他嘅人有不滿可以繼續鬧,你地越鬧得激動我真係越開心架!
如果間舖個老板睇到呢個post, 我會真心問候你!

你話我錯我點都吾x認架喇,吹咩!
我唔信仲會有人支持你

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 18:21 發表
我開post時一早就話我買氣槍主要係貪得意,有朋友買左試玩過咪自己想買一技。至於老板問我話買黎做乜,我話打老鼠係是但答!我點解要咁講其實冇乜原因,個老板問得on9囉,問黎都多餘,買玩具槍緊係要黎玩啦!唔通要黎 ...
人地點知你是但答定認真答定點樣答啊
要黎玩咪話要黎玩貪得意咪話貪得意囉多鬼餘
係人都想發達架,你話用黎打劫銀行添丫

引用:
原帖由 cls6437 於 10-6-2011 18:26 發表

其實我覺得個老細係想問你
你想落場玩定打IPSC....
至於真相係點....
除左佢(老細)自己冇人知啦
我諗應該都係咁

記得有個網友話佢買電腦用黎打機,人地問佢打咩game佢up左cso結果比左塊入門卡佢......

24 12
發新話題