25 12
發新話題

FPS界另一大作: Call of Duty: Modern Warfare 3

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2011 16:55 發表

不過冇coop story mode始終差d啦
唔係話coop任務同coop人海都有得玩咩?

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2011 17:38 發表

I mean mw2
Mw3 可以story coop?
你指係coop singleplayer關卡果種?
果種就無,佢有mw2果種mission coop同類似zombie既人海coop

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2011 23:17 發表

今集 bf3 都非常之 cod
而且氣氛都做得唔錯
online 方面則保持住 bf 特色
但DICE對於故事表達方式,情節鋪排,氣氛表達等方面真係麻麻地
而且BGM嚴重不足
online方面我覺得做得好好,起碼我好耐無試過玩多人玩得咁開心

引用:
原帖由 里安 於 10-11-2011 16:25 發表
soap was gone
都話劇透反白囉
我未玩架

BF3成日error玩得唔過癮
MW3入手
(MW3個盒設計好過BF3...EA d盒好難拎隻碟出黎...MW3個盒最多放到4隻碟.......以上只屬不起眼的小事...)

我真係好想要求加條版規禁止新作劇透
你班友有無睇人回覆架
唔好係咪都劇透晒佢啦,再講落去仲洗玩既,咁我不如唔好買game去睇youtube算啦

支M16乜事

單機已過
結局唔差但好似差左少少收結咁
今集劇情好似比較易明?(定係其實簡單左)
音樂我反而覺得有d變型金剛feel,其實都唔錯,只係同我地玩開既MW唔同感覺姐
45度紅點鏡是個驚喜

引用:
原帖由 CHU123 於 12-11-2011 16:39 發表

點禁嫁@@
入碟>禁install......

引用:
原帖由 CHU123 於 12-11-2011 17:37 發表

咁即係我個dvd有問題了,,,,唔識load野出黎.___.
你去"我的電腦"度開啦

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 00:30 發表

冇錯...最好係要咁, 話晒Soap係成個MW系列既靈魂人物 (佢同Price)
如果唔係就最起碼都好似Roach同Ghost咁丫

講真Rabbit死果到好熱血, 果關個片尾我睇咗好多次, 音樂都好熱血
反白
死得最震撼反而係個唔關事既細路女
反白

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 00:49 發表
其實quote果陣會睇到晒咁反白嚟有咩用-3-
自已響quote入面加返反白啦

引用:
原帖由 p7009212 於 13-11-2011 00:52 發表
btw i heard that, if u choose to skip 細路女's chapter
then the explosion will be happened in front of SAS
但係skip既話之後再開同一關會再問定係自動skip架

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 01:04 發表
未玩mw3既人可以諗下,一次過馬拉松式打晒成個mw系列,一定好正
感受下"一代誇張過一代"

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 01:19 發表

唔得喎, 我第一次開game果陣叫佢唔好再問我, 而家冇得揀番既?
之前No Russian果關就算叫咗佢唔好再問都可以自己係個meun都禁skip mission, 而家呢個冇喎
係咪根本唔係講緊呢關呀?
仲有第關有得skip咩

25 12
發新話題