發新話題

而家D中學生…

引用:
原帖由 側衛 於 28-11-2008 22:51 發表
e家我d同學成日係度講online games
話自己打機打cs online,hp到幾勁幾勁
但佢地講拿住M60重機時......................
我百感交集...........
佢地有時問我
狙擊槍定步槍勁d
我話橙同梨都唔同,點比較: ...
有同感
班友cyber前cyber後,話AK M4係垃圾,廢槍,"acr21"先至勁wor
仲問我同唔同佢地去公園用D文具鋪槍打wargame......
有D就去花園平台,仲想借我枝槍......
我話會打親人,點知佢話"D人返晒工啦驚咩wor"......

引用:
原帖由 sunny2014 於 29-11-2008 22:49 發表

我G36K呀…呢世比班木咀叫二等兵
二等兵唔係m16,ak咩(heat project)

就算佢話你,你都可以話

我依枝係G36唔係"K"36

引用:
原帖由 falken_1213 於 30-11-2008 19:34 發表

acr21 好似係 Vektor CR-21
大部份都係改一個字...在我立場 , 同佢地有好大隔幕...
P-90 變左 F-90 ... 我問係咪高達...

又話加三寶 , 最終都知係咩...
加消 ...
我都有咁問過......

D彈夾先勁,左輪有8飛(加大彈夾),m16 ak得25飛(無加野),L96,SG550有7飛(無加野)

M4加RIS火力會大左添架......
引用:
原帖由 側衛 於 30-11-2008 20:56 發表
E條問題係同學問我
你講一講,我再問一問
原來我同學問我氣槍
佢問威力原來係距離
我同學仲勁啦

佢話佢枝p90係日本ma唔知咩野(即係馬記)無改過可以射穿罐底......

點知原來佢話全自動......

引用:
原帖由 falken_1213 於 2-12-2008 18:00 發表
有個同學仲無聊 , 佢問 :
點解 M1 同 M4 個樣差禁遠 ?
點解 M14 同 M16 個樣差禁遠 ?
點解 L 96 係 狙擊槍 L 85 唔係 ?
仲有好多... ...
我試過講usp比人問我有幾多GB添啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-12-2008 21:04 發表

GB
USB手指呀

引用:
原帖由 側衛 於 3-12-2008 21:14 發表
今日我同學bring支L85A1回來
有同學問點拿支L85A1
後來他太心急拿支L85A1,不小心開左槍
L85A1外型唔係奇特,應該未至於唔識渣

引用:
原帖由 側衛 於 7-12-2008 21:49 發表

L82A1都唔得
用火箭炮

引用:
原帖由 側衛 於 10-12-2008 22:21 發表
又有條油同我講cs online 2008的狙
原來有分輕狙同重狙
輕狙----一槍打唔死人
重狙----一槍打死人
cs online可以拎住支MG3周圍打架......問你死未

回復 74# 的帖子

韓版出左D咁既野

發新話題