發新話題

有冇人有玩Killing Floor~~~~

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-5-2009 21:35 發表

你都講左係VLAN玩唔係STEAM玩....
其實vLan洗唔洗router支援VPN

引用:
原帖由 fire23wong 於 17-5-2009 22:55 發表
我有玩,係steam 買既...不過玩唔到online ,比學校block 左
你響學校下載steam玩
ok喎

引用:
原帖由 fire23wong 於 17-5-2009 22:59 發表

唔係...我住宿舍,上網係學校提供既,BT,online game 全 block...得返幾隻game 玩到,CS:S, Team Fortress2可以上網玩...

css我都想玩......
師兄有無玩css模組?

引用:
原帖由 fire23wong 於 17-5-2009 23:06 發表

咩mod?
我指skin
不過mod呢......
我有隻insurgency(因我有L4D)

引用:
原帖由 louisli 於 17-5-2009 23:09 發表

唔駛
唔該晒......咁我用vLan玩L4D解唔解到成就

引用:
原帖由 louisli 於 17-5-2009 23:10 發表
個人感覺呢隻的graphic好核突... 未能引起我的興趣
尤其是個紅點鏡......我接受唔到

引用:
原帖由 飛哥仔 於 29-5-2009 23:34 發表
玩左.....玩左l4d就會玩唔慣lee隻game.....l4d係速度....kf就係硬度....而且l4d既緊張感大好多.....kf就係要識玩head shot (唔係既實死...)....l4d就真係死一個就隨時滅團....kf見過有人lone wolf.....
我淨係玩過L4D
KF係點架

引用:
原帖由 飛哥仔 於 30-5-2009 01:16 發表

1.KF既開槍既效果靚過L4D好多
2.理論上KF既槍種好多....(實際上玩來玩去都係哥幾把...)
3.(多數)怪行得慢同硬 (唔HEADSHOT要射多幾槍...)
4. 話死就真係死比你睇....
5. 無限比你補血, 不過因為第4點所以作用 ...
咁睇落好似l4d好D喎
L4D仲有mod玩添

發新話題