發新話題

我與朋友的對話

第一代:CS上腦  重狙輕狙單狙連狙半狙,銀雞炸雞小學雞
第二代:HP上腦  EK47,M4F1,210(指L96),仲有枝叫准重(准將先買得既"重機" ),nokia N95,高達 F90(我響槍街見過有細路指住p90同老豆講f90啊~)
第三代即而家:CS onnine上腦  CS上腦外加一堆怪名 閃靈獵手 審判之眼 鐵血武士 黑色旋風殺蟲水 霹靂戰警 黑白無常雙煞(下刪n種),仲有d完全唔知乜野黎既水槍火槍死光槍,幾時出埋AEG

不過CSO最勁,全城小學雞都玩,仲成日有比賽
http://www.gamania.com.hk/csonline/event/110713ACG/index.asp

引用:
原帖由 gd1893 於 22-7-2011 13:03 發表
身為准將仲要拎「重機」上陣的話,比我辭工唔做啦即刻...

BTW,你D資料都幾詳盡同有趣,
好明顯我同D年青人脫晒節,無你解釋我真係唔知呢堆野up乜春...

最高級好似係上將
HP好多搞笑野,例如高lv係多血d,點數買既衫會加血,M4A1 RIS既攻擊力會大過M4A1......
果陣HP用點數可以加鏡加滅聲同加大彈匣(有大容量匣/加大後備匣),所以玩HP果班成日響度講"加三寶"或者講"滅聲瞄準彈匣"......

(話說而家有另外一隻都好嚴重下既onnine game 叫 sf onnine有無師兄有玩?我只見過佢部份特別槍...)

引用:
原帖由 sam524 於 22-7-2011 13:16 發表

條link d槍名真係笑死縮縮我了...
上網搵SF online...佢每枝特別槍都會有宣傳影片,笑死......

引用:
原帖由 gd1893 於 22-7-2011 13:52 發表
開始明白點解D小朋友打game時,
傾向幫自己套軍服做校級或以上既Senior Officers,
多過做前先既Enlist至Junior Officers喇... XD

原來階級越高 = 戰力越強...
等我下次法軍出動果陣,
上返之前去旅行手痕買 ...
可惜無得拎住槍玩近戰,唔係都講得通
我又記得多d野喇,好係所有步槍都可以較全自動/三連發(包括M16,M4,AK等......)

引用:
原帖由 nishi 於 22-7-2011 15:31 發表
唔知之前有冇講過,早年係童工聽到既一段對話
小朋友A:「我想買呢把(GLOCK17)」
小朋友B:「下?呢把好屎架WOR」
小朋友A:「係咩」
小朋友B:「你冇玩過CS咩,射頭都要六七槍先死」
小朋友C:「真槍唔會咁屎丫」
小朋 ...
真係諗住用黎殺人
cs果枝其實係Glock18c啊傻仔

引用:
原帖由 wonglk 於 22-7-2011 16:36 發表

"M4A1 RIS既攻擊力,係作為冷兵器果陣,又真係大過M4A1 woh,
你諗下粟米筒打你果頭痛D? 定係RIS打埋黎痛D先? "

唔知點解見到呢句我腦入面立即聯想到有條友拎住條ris一野車落去另一條友度
RIS改小刀

發新話題