發新話題

新仔1問

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 21:28 發表
玩過一次嫁喇~~~

國貨同其他又有咩分別呢...?
thx
不過打game唔係有枝槍就得喎

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 21:31 發表
咁....仲有咩呢....?
mask,bb彈,彈夾,軍服,槍袋......

自已去新手指南睇下啦

仲有想問下同你打game果班用自已槍or租槍?學生or大人?

因為租槍ge學生大多數會認為自已帶槍=高手

好大壓力架

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 21:41 發表
mask,bb彈,彈夾,軍服,槍袋....呢d我都知道.....
but其實係未一定要買軍服呢...?
同我打個有d自己帶....有d租lo~~~
同埋......點計會好大壓力呢....?
軍服未必,必要ge只係槍,mask,彈

你帶槍,有D租槍ge就會當你係高手,

你唔可以死快過佢,殺少過佢,如果唔係就比佢串

我識D係咁,唔知你班fd係唔係,所以話定比你知

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 21:49 發表

~~~~
多謝c hing提點......不過佢地我諗唔會掛~~~ -  -'''
因為我試過所以分享下

佢地唔會就得啦

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 21:51 發表
咁.....如果唔用l85....
g36c....會唔會係個好選擇呢.....
g36c一買就有上下兩條骨裝野,個人認為唔錯,不過係用細電
引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 21:52 發表

啫係點....?好易壞?
比日本槍,香港槍易壞D

我fd話佢fd連續幾次買國9都係玩一次無事,兩次無事,第三次就壞左......

我唔知真唔真

http://www.civiliangunner.com/
依度直接睇新手指南唔係好D咩

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 22:47 發表
岩岩睇哂呢兩個喇~~~~
我想問....有咩大陸牌子係比較好ge呢.?
因為budget唔係有好多....只有1500..-  -
大陸牌子建議"金弓"

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 23:10 發表
ARMY又點呢.....我見吒支好似幾好咁wo
http://www.power-dy.com/html/c6/2007-05/1449.htm
電動回膛功能......打game好似無咁好用

劣質電池呢......買得國9都應該要買過舊電架喇

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 23:19 發表
炮兵
點解唔去唐X九

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 23:33 發表
我fd話唔好.....
同埋我前日去好似無l85....
因為鋪頭方面我唔係好清楚

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 13-2-2009 19:50 發表
咁.....l85同g36c 可以有咩加呢....?
唔該哂~~

l85 可以+susat, 榴彈.
g36c可以+ red dot sight, acog.. 榴彈

many things that u can imagine....
g36c邊止咁少野加,

RIS,鏡(落魚骨ge都ok),手柄,腳架(應該得),電筒,laser......
所有裝左好多條骨ge槍都有咁ge優點

引用:
原帖由 CHU123 於 15-2-2009 22:02 發表
咁.....呢支g36c會唔會好快掃...?

雖然新手唔係好識...-  -

使唔使執執佢先.....?

多謝咁多位師兄解笞.
金弓G36C應該唔會唔快掃掛......

我無玩真係唔知

發新話題