發新話題

[WE] WE GBB M4專區

師兄.請問軍軍軍 佢可以減到幾多J呢?

引用:
原帖由 nothing777 於 7-7-2009 21:15 發表

師兄, 佢地同我講可以做到2面(1.2J).....但係天口甘熱,我怕D gas 又加番大
如果收到1J就好lar

有冇師兄試過上復刻版既UBR呢? 我試過.. 上左條通落. 拉bolt時會click死左唔識向番前呢

引用:
原帖由 Terryimac 於 14-7-2009 01:27 發表

舊通裡面有件buffer膠要用番, 但如果用copy UBR條通buffer膠應該要cut 少少先可以lock到bolt
多謝師兄. 我buffer尾膠已cut! 不過都係唔得.. 一拉後個bolt去唔番前. 好鬼邪

引用:
原帖由 bbc100 於 14-7-2009 09:32 發表
2 possibilities

1. U cut too much on the buffer rubber, put some coin back to top it up

2. U screw too hard for the "face rest", making the inner side of the buffer tube uneven.
多謝師兄! 第2個機會有D可能! 上nup左條tube少少. 唔知有冇方法補救呢?

引用:
原帖由 Terryimac 於 14-7-2009 17:09 發表
我諗應該唔會上到條通lock 實個bolt 掛...

我諗應該係行程距離問題多

如果係行程距離問題,有個小貼士係唔上個托先,扭鬆條通,

試下拉bolt, 唔得再鬆,直到正常lock 到為止, 咁鬆左幾多既就係再調整(buffe ...
多謝各位師兄提供. 原來自已十下十下! 唔知裡面有舊buffer 膠. 冇裝番上去UBR度!!!!所以就係咁lar...
再次多謝各師兄幫忙. 現在沒時了

[quote]原帖由 stainboy 於 13-7-2009 19:33 發表
師兄用一用你張圖,我試過可推上推落

引用:
原帖由 生豪 於 15-7-2009 00:33 發表

我支野仲要全新
好彩換左parts E+打Co2都無事
CO果part唔同呢組ga lawoo

真係火都黎!!!兩隻匣整完個幾兩個禮拜! 又漏氣!
真係有冇搞錯

[quote]原帖由 長其涼美 於 19-7-2009 20:36 發表
今日換

引用:
原帖由 路易氏 於 22-7-2009 10:48 發表
但係原本網站都無話有出
但呢個 網有  www.airsoft123.com

唔知幾街鋪會有得賣
3斤唔知有冇呢?

引用:
原帖由 constanthui 於 28-7-2009 18:11 發表
已收貨及安裝,實彈射擊測試後補
how much lei ching? can u please pm me?

引用:
原帖由 constanthui 於 28-7-2009 19:16 發表
usd43
運費幾多呢?

引用:
原帖由 rYaN 於 28-7-2009 21:12 發表
就噤睇,好似唔多抵。
成三百幾蚊同老原差唔多,就係得機米果到有改,其他都冇咩改到……
噤請問物料有咩唔同呢?
我諗同老原唔同! 中間方芯. 個汽咀唔會亂走而令到槍槍唔同力! 呢個係我煩既地方 .1槍1.4 , 1槍0.7.. 點玩

引用:
原帖由 constanthui 於 28-7-2009 19:16 發表
usd43
師兄.. 你未出測試woo.. 買左都唔知係唔係好野

發新話題