發新話題

秋風起, 又係時候野外露出了~

我 DIY [12V LED]

附件

14-11-2012 02:50

14-11-2012 02:50

14-11-2012 02:53

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 gtoray 於 14-11-2012 03:08 發表

有趣有趣
用外置電嗎?
外置電 12V 1.2A ,我整左2個燈試過連開 13小時後都重著甘,不過得返 1/3 光度,但用一夜夠光夠用

外置電大小 9.5cm[L] X 5cm[W] x 5cm[H]

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

引用:
原帖由 gtoray 於 14-11-2012 03:28 發表

yes ar

好o野~
係咪設計吊起d樹度用呢?
照射範圍闊嗎?
D圈位要呢 吊起d樹度 / 掛系身 多用途,星期六去野外露出,到時試

附件

14-11-2012 03:34

Sunwayman 我有技 M10A / V10R-T6 都系返工用,用左3個用就壞壞地 [磁環控制無反應,扭一半以上先著,用用下閃......整左幾次

我比較喜用 AA電 而家搵甘有乜電筒用AA電

引用:
原帖由 潛陣水 於 14-11-2012 04:29 發表

V系筒有個問題係用一粒3.7V電, 唔知係咪因為用到半路電壓唔夠(鋰電接近無電一般會落到2.75-3.0V; 一般用既Range係3.2-4.2), 搞到磁控不穩定, 我支V20C都有呢個問題
另一件事就係, 個磁環會比外來磁場影響, 個人 ...
諗甘換技尾制輕觸控制個D,不過都系想用AA電,方便日常使用,後勤補給

我去露營用甘 PA40[W] 4拉AA電,尾制輕觸式,黃光,都系行 AA 電

流星雨 就無 ........好大雨 就有

附件

20-11-2012 00:06

發新話題