發新話題

零食

減肥唔食
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 jacko 於 24-4-2014 21:13 發表
好少專登買零食,多數屋企有先會食,甜野亦唔多鍾意,我最唔健康係食煙同最少一日兩杯凍奶茶加一罐咖啡................身高179體重190磅唔知算唔算標準
http://www.scpo.nccu.edu.tw/show/part1/b/B2/bmi.htm

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

減甘肥 180 / 168

引用:
原帖由 reniless 於 24-4-2014 21:51 發表

楊教主76kg很壯健。
最輕糸影頭象張相個時 157 而家肥左十磅

引用:
原帖由 reniless 於 24-4-2014 22:04 發表

多肉好,耐力都強些。
我減少吃肉,換取了生囝機率。
我都想回復到165磅以上體重。
減少吃肉,換取了生囝機率。??????????

引用:
原帖由 reniless 於 24-4-2014 22:13 發表

老虎是這樣說,說是我吃素多了才有這個男胎。
---
我有同事很誇張,生的是"素養胎”。
我味減之前 220 以上

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-4-2014 19:16 發表
我無食零食,日日食白飯,仲瘦過你,我豈不是營養學既終結者,減肥院的煞星?
你肥左再自己減返瘦,甘就真系減肥院煞星

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-4-2014 22:38 發表

你最勁,幾年無見見番你差D認你吾到
一野減左 <60磅變化大姐,三個月減30磅,禁汽水,零食,油,鹽,糖,所有野蒸

我D新舊證件相,會比人以為我整左容

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-4-2014 23:44 發表

張家輝式減肥法
但我都糸六神合體 ,要操練下

發新話題