發新話題

有無師兄玩開機械手錶同鐘?

CCCP 受唔受?

附件

31-8-2015 21:15

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-8-2015 21:24 發表
禾刀友斯斯斯被

左手個隻係乜家科
24小時面

附件

31-8-2015 21:27

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-8-2015 21:37 發表
民野泥喎
我鍾意佢行針24小時制

平時都系用電子錶多,我老豆買勞,但我窮鬼玩唔起

引用:
原帖由 reniless 於 31-8-2015 22:18 發表

回教主,
ccp Carol Christian Poell 唔受,太重口味。
45R懷舊棉西裝外套,U形口袋設計方便配帶懷錶,係小文青必備。
45R ???

引用:
原帖由 loveless 於 2-9-2015 00:49 發表

嘻第–隻係Raketa 24小時, 用2623機芯
Raketa其實係由Petrodvorets Watch Factory生產, 而呢間工廠係俄國第一間工廠, 原本為砌割玉石而設, 在1721年由彼得大帝親自建立.

其餘二隻應該都係Molnija, 用3602芯, ...

引用:
原帖由 reniless 於 2-9-2015 18:52 發表
開估
後面座山

引用:
原帖由 reniless 於 3-9-2015 07:11 發表

我比較鐘意講皮靴同牛仔褲話題
我連衣著襯衫都唔識

引用:
原帖由 reniless 於 4-9-2015 07:36 發表

教主體格天生威武,只要衣著穿得整齊工整就沒打問題。
---
唔識襯衫配搭可以交比女友幫教主選衫。
但千萬不能交給教母大人選。
就好似我買西裝咁,我老媽就話我嘥錢,
話著西裝,幾時先等到阿囡結婚嫁人 ...
.......但首先要有

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-9-2015 23:34 發表

咪扮單身
.......咩樹先

DEL..

回覆 129# 的帖子

我系求其著.....

發新話題