發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 rYaN 於 10-4-2009 22:37 發表
隔離台d師兄話下星期有m16a3同cqbr出wor
以經正實月底會到貨啦..

引用:
原帖由 越南河粉 於 20-4-2009 12:28 發表
有冇人解決左個trigger group同埋彈匣個失敗設計
trigger group聽聞有一個全新牌子開發中,更會有鋁制拉橋,外槍管,彈匣,CNC金身及其它零件推出.

睇黎鐘於有公司去認真開發WE了...GOOD....GOOD.....GOOD

10"新外管WE M4

回復 879# 的帖子

哩粒嘢會攔架咩,有咩佢出既嘢你會話無用架.

佢出啲嘢真係超低成本,係又出唔係又出.......好嘢

事但剪條膠喉都得啦....唔好玩啦..

回復 891# 的帖子

又唔見你話CT啲嘢好.

我都只係一個用家,我都只係平心而論.

事實係PMC同CT出比WE既嘢比較實際.好似TS出嗰個CNC金身就超讚啦,買倒的話我都會買番個,好嘢就係好嘢.

我都只係討論下咁姐.

我都只玩WE,我也支持WE既GBB.因為覺得佢唔錯.

只因PMC條7"外管真係唔錯,所以POST出黎.現就只欠金身.而TS嗰個去槍街都買唔倒,但最想要既係四葉草金身.

回復 894# 的帖子

係TS出既,效果OK...

回復 900# 的帖子

唔係,係TS .Custom

http://www.wix.com/ts1airsoft/TS-One

聽講佢會出鋼制Trigger同鋼Hammer ,等緊佢出,因為我枝槍單發變咗全自動.

師兄你有否哩個問題呀????

如果有師兄知,請問可以點解決呀

已經去軍軍軍換咗個新架啦,都係得全自動.

我都磨過個Trigger同Hammer.都係唔得.

唔通我磨多咗

回復 902# 的帖子

哦 7"管,是也.

http://www.warjunkies.org/viewth ... &extra=page%3D1

哩個新啲....

回復 905# 的帖子

吓,得我一個有咁既情況.咁黑仔

無得救,咁點算呀,平時打人game我只用單發架,有無師兄幫到我呀...plz

回復 906# 的帖子

因為我炒佢既,我本身都係ipsc熱愛者,但打黎打去都上唔到gm,所以就用哩個名.

信唔信都好,我要注冊過個名有幾難.係我就唔會用哩個名出黎講嘢啦.

而我都係講事實姐,真係咁難接受

TS真係出咗鋼hammer啦,買番個睇下可唔可以解決單發變連發問題先.

其實應該連Trigger一齊換,但係只得銀色,裝上枝槍有啲怪,都係等佢出黑色至買.

附件

25-5-2009 22:37

回復 916# 的帖子

你話係就係囉,無錯,槍街所有既嘢都係我出既.

隨咗你係咁話得嗰個牌子唔關我事...

發新話題