發新話題

MGS4

引用:
原帖由 cccarlos 於 2008614 12:10 PM 發表
sorry 360 m8s,
the mgs4 is EXCLUSIVE on the ps3 console
...
i've finished the game, in 17 hours
and there's more than 8 hours of cutscene...
it's like watching a movie
咁聽落個遊戲似乎好短...
click>

在下玩到ending, 出現big boss果下竟然開始覺得: ending長到有d厭.. -_- (只計big boss果part)
click>

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 22-6-2008 10:29 PM 發表

長到唔想睇
加上有d睇唔明
因為日版? 在下買美版(但又好想聽大塚大叔把聲...)
click>

引用:
原帖由 Paul 於 25-6-2008 01:24 AM 發表
最估唔到mgs係....... 全系列最奸果個原來係佢

最忠果個驚奇地係個位人兄  
咁最忠果個一路都係忠於某一個人ge, 但原來係為左果個人, 的確有d意外...
好想再睇佢ge絕技... -_-
click>

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 1-7-2008 02:35 AM 發表

拎樣好似無獎
但係拎d公仔就有 太陽能槍

向big boss進發中

支種子島 真係爽
種子島係果把火槍? reload果下笑到我玩唔到 (支太陽能槍已經好笑到我要pause了)
big boss...  加油!
click>

btw, 在下想問一下:
要d機械人發現唔到(例如最尾果條長廊時), 用電子干擾彈都ok嗎?
另外最尾microwave房, 去唔到尾係咪會當continue一次呢?
click>

在下2次响果條廊都未去到尾的(連按苦手)... 但又竟然冇死到, 但爆機時就當continue 1次了
click>

引用:
原帖由 紗夢 於 7-7-2008 09:10 PM 發表
Have any brother play MGO?
it's very fuuuuuuuuuuunny
MY ID:SAYUME(H.K.)
未玩wor, 因為個character唔可以再改, 在下set左幾次都唔啱心水...
click>

用非致命武器打過青蛙果版(完左片應該有個公仔响背面), 打底4個仲有裝甲同武器ge B&B(記住响打低冇裝甲ge B&B之前, 响個版圖揾個公仔...)
click>

發新話題