發新話題

黑星與M10

左仔黑星人

量產型ms都唔算係老翻啫~更何況係槍

回復 9# 的帖子

黑星係攞正牌生產~
你講果d白朗寧至係翻版~
都要有哩d人去買,粗製濫造先至有市場~

引用:
原帖由 mswong 於 22-6-2008 02:19 發表
我支大陸Browning 是買自Norinco!
"都要有哩d人去買,粗製濫造先至有市場"
你咁講=香港人北上召妓是無人叫雞大陸就無雞喇!
冇人叫雞即係冇市場冇收入,冇收入仲做黎做乜?

冇人食雞的話, d雞依然生存到,

但係d槍係冇生命~ arm駛就有市場, 冇市場就等如廢鐵~
當年粗製濫造咁你都買得落, d質素應該唔係你所講嘅咁差,
如果唔係你都唔會買啦~ 冇人買仲邊有市場~ 淺見

支持中國!!!

引用:
原帖由 mswong 於 21-6-2008 23:31 發表
大陸除了人什麽都是翻板或叫大陸正板!質地奇劣MS用咗一批大陸Browning,慘不忍睹,賣唔出手,
引用:
原帖由 北洋軍閥(奉系) 於 22-6-2008 01:23 發表
黑星係攞正牌生產~
你講果d白朗寧至係翻版~
都要有哩d人去買,粗製濫造先至有市場~
引用:
原帖由 mswong 於 22-6-2008 02:19 發表
我支大陸Browning 是買自Norinco!
"都要有哩d人去買,粗製濫造先至有市場"
你咁講=香港人北上召妓是無人叫雞大陸就無雞喇!
引用:
原帖由 北洋軍閥(奉系) 於 22-6-2008 02:46 發表

冇人叫雞即係冇市場冇收入,冇收入仲做黎做乜?

冇人食雞的話, d雞依然生存到,

但係d槍係冇生命~ arm駛就有市場, 冇市場就等如廢鐵~
當年粗製濫造咁你都買得落, d質素應該唔係你所講 ...
Tokarev俾左license嚮中國合法生產tt33命名五四式,俗稱黑星,頂盡都係話佢係repro,點可以一桿打哂一船人話大陸出產的全部copy老翻~!
點解要以d土炮,最差,最劣,最壞的一面黎去講,很過癮嗎? 抹黑一支攞正牌的中國手槍~?
以槍論槍都要持平~  哩支的確係一支好粗的槍, 但亦不失為一支好槍...再者~
我知中國有好多生產歐美名槍的廠品很參差, 如果將來正式俾license投入技術, 到時質量就會改善...
哩一點大家都應該心知肚明, 又要抵,用平野,事後又要彈~
如果係都要攞d劣質土製槍黎去比, 咁講落去都係冇意思...
無端端藉叫雞為題,打錯比喻,我都係有果句講果句啫...

;b84

發新話題