發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

本人評語:

信佢一成,相目失明~

哩條吹水怪,乜春都吹一餐, 借人黎過橋, 慷他人之慨~

哩條友係:
參 考人地ge故事
謀 求自己ge地位
長 期慣性孤名釣譽

見一獲寸一獲, 濕駕仔一名~

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 14:47 發表

美軍現役用老番Multicam....
美軍會咁ge髮型,拉去槍b啦, 成個按9仔咁

我可斷定,佢d acu tape同名帶係同大兵買ge,  字體同名ge大小, 字距...同大兵一模一樣, 全港凈係得佢賣哩種貨色ge tape~
只要搵埋佢衫連名幅相去問問, 就足以起佢條底~

呀參謀長真係唔去參加"亮相"都唔得~ 佢咁ge款, 真係估佢唔到係軍官

最近多見佢上十八樓, 嚮扒王國狗店浦頭,
可能冇位走, 驚比人認得, 低能仔~
如其樣~ kai~

引用:
原帖由 bonzonie 於 13-6-2008 16:38 發表

師兄你見到佢?

佢未紅之前,成日都見佢落8/f做gym, 佢果屎成日自稱自己嚮上面落黎,
又有幾次嚮18/f度撞到佢,咁未知佢up乜呢~

最近又見佢嚮18/f執d 五點一衫衫衭衭, 都見過下面, 未打下招呼啦

引用:
原帖由 一等兵 於 13-6-2008 19:53 發表
師兄你見到佢太幸福啦.........................
不知怎去講
感激我遇見~

回覆 #619 christopher 的帖子

但係捕佢都無濟於事, 佢好吹得~

同佢傾梗係要避重就輕, 如果唔係佢會好冇面架~

引用:
原帖由 bravohk 於 14-6-2008 17:50 發表

人地個半山豪宅會所有得做gym嘛~仲點會上8/F做呢....話時話佢咁0既身形邊忽似做過gym??
乜佢住半山ge咩~? 佢話佢住龍祥道果wor~
佢真係8/f果度d menber黎架~ 我至少見過佢5次嚮8/f

...

血洗廣華街

發新話題