22 12
發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 suileung 於 20-8-2009 22:13 發表
《SD高達》尋找自由大行動終極抽獎   

經過一星期的活動收集...一連串的郵箱檢查...終於到了最後階段,超過1萬3千封電郵,一一陸續發出兌獎序號,在這一兩天內,各位有參加到「尋找自由大行動」的玩家們就可以 ...
我都冇

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 21-8-2009 21:31 發表

恭喜
升到高級真是一流
話時話我想問下,師兄咁高級數,有無咩升個人level既秘訣呢...(定係有無跳水場介紹...我想快d升級打EX6 mission囉gp01fb...)
師兄

可唔可以講埋俾我知

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 24-8-2009 01:18 發表

追蹤飛彈果部AS級咋,FAZZ係S級的...
隻game共有三部ZZ,都算幾比面ZZ系列...
但始終唔明點解RX-78係B級,沙漠高達特裝型係S級?!
78始終係第一代

不過我既愛機GP-03俾人改到咁廢既

引用:
原帖由 路比 於 24-8-2009 11:04 發表

係呢隻game入面,剪機都係比較上難發圍,戰場角色主要都係支援拳機,保護包機

單獨行冇好處,要去打包機,你又過唔到前面班拳機,不過如果同隊友夾得好,係中後方汁雞都幾好用,
百式係一部好正o既剪機,2-3武輪流用,好 ...
個人認為百式真係好正,甚至對付拳機都唔錯(當然不是互斬- -),所以我都合左部

引用:
原帖由 路比 於 24-8-2009 14:05 發表

我好想快d知劍裝百式會係點
好似唔係咁好打

http://www.youtube.com/watch?v=h ... ure=player_embedded

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-8-2009 10:30 發表
我終於抽到部重高
我一部大機都冇

不過我有百式打大機

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-9-2009 13:50 發表

no......
依部係[機動戰士高達外傳 THE BLUE DESTINY]既機黎架
呢部機升左之後超好用

22 12
發新話題