發新話題

[認真] 深水埗斬B案一名警員心聲…睇完會好心up。慎入。

深水埗斬B案一名警員心聲…睇完會好心up。慎入。

深水埗榮昌邨榮俊樓一名歲半大女嬰懷疑被母親用菜刀斬死,警方列作謀殺案處理,女嬰的37歲母親懷疑同案有關被捕。

深水埗區刑事助理指揮官孫雪英表示,女子無業,有領取綜援,沒有精神病及家暴記錄。初步調查相信女嬰被母親斬傷,傷重失血致死,現場檢獲一把菜刀,現正追查其丈夫下落。

事發近晚上7時,警方接報一名女子聲稱兒子被綁著,求警協助。警員到場發現一名9歲男童站在單位門口,其後一名女子開門,身上染有血跡,神情呆滯,她向警方承認將女兒殺害。

警方在單位廚房發現一名歲半大的女嬰倒臥地上,已經沒有呼吸,身上有十多處刀傷,主要集中在後頸,送院後證實不治。

現埸伙記描述事後感覺:
唔知點解 撈左26年 接過無數咁多單老謀(淨係2014已经係第4單)呢單好心

sorry...手機問題,paste左字落去,唔知點解po出黎之後冇晒...

我都有小朋友,每次睇到呢d新聞都好心up。

好似係有產後屈…
引用:
原帖由 tango1997 於 5-6-2014 15:05 發表
乜野老母

點解會咁既?
引用:
原帖由 gtoray 於 5-6-2014 15:12 發表

個酸字出問題

唔該晒! tango兄!
引用:
原帖由 tango1997 於 5-6-2014 15:31 發表
我幫你

深水埗榮昌邨榮俊樓一名歲半大女嬰懷疑被母親用菜刀斬死,警方列作謀殺案處理,女嬰的37歲母親懷疑同案有關被捕。

深水埗區刑事助理指揮官孫雪英表示,女子無業,有領取綜援,沒有 ...

噢!明白。 唔該晒阿公。
引用:
原帖由 gtoray 於 5-6-2014 16:38 發表

或者係嗡字問題
有時報字會用特別既香港字型
而個coding未必夾到CGF
就會出現呢個情況

真係睇到流眼淚。

人心肉造,呢d環境試問邊個會唔心up....
引用:
原帖由 xyzchan 於 5-6-2014 18:11 發表
另有兩段

我做到今朝4點 攪掂晒現場既時候 D兄弟執緊野準備離開 我當時累到坐左嚮AP張床度(因为成屋血 我實在搵唔到其他地方坐)我望住間屋……無冷氣 成屋得兩把風扇仔 搵晒全屋 連一張全家合照都無 淨得 ...

賤格!

quote]原帖由 tango1997 於 5-6-2014 19:55 發表

抛妻棄子 [/quote]

發新話題