發新話題

魔膠...魔膠....(51樓加手槍安裝注意圖)

引用:
原帖由 JBL 於 28-3-2012 12:59 發表
&res=medium

今日啱啱試打馬記系統(R28改PGC身)改魔膠手槍射程,順手屈深d個hop-up片,嘩!真係遠咗好很 ...
你條....師兄...俾你買左...搞到我買唔到....呀!!!   

引用:
原帖由 JBL 於 28-3-2012 15:08 發表

哈....唔好意思呀,我一共掃咗4包,手快有手慢無呀.......
師兄~~你呢排出街小心d呀... 有人會搶劫架..

引用:
原帖由 JBL 於 28-3-2012 15:31 發表

唔會下化.....幾舊膠
不過如大家裝係馬記手槍處時記得將內管塊hop-up片輕輕屈低小小,咁樣打出黎嘅飛距效果係最正.......
如看圖的理解:
60度 的是 for 手槍
70度 的是 for 步槍
80度 的是 for gbb 電槍hop系統 ( 如 prime 的hop up 系統 )
是嗎?

引用:
原帖由 JBL 於 28-3-2012 15:51 發表

唔係呀!正確應該係.....
硬度60"適用M120彈弓以下電動槍
硬度70"適用M120彈弓以上電動槍

硬度80" 適用使用電槍HOP皮之GBB
GHK PDW系列/AK系列/GBB BOX系列
VIPER M4系列
PRIME FOR WA HOP系統
噢~~明晒!! Thanks 師兄!!  

Yeah!! Good !

黎緊 AEG 80度魔膠唔知fit 唔fit到落 5KU AEG 既 WA GBB HOP UP CHAMBER 呢?

引用:
原帖由 JBL 於 30-3-2012 22:32 發表
廠方最新手槍安裝補強指引.......

thanks!!!

但 FOR AEG 既 60, 70, 80 出左未呢唔知..

我昨晚都去qxf 入左, 裝落kj g23度, 試左真係好很好很遠!!!

引用:
原帖由 faihk 於 10-4-2012 21:27 發表
好多槍鋪今個星期都返晒貨LU~

家陣期待一吓AEG版~
me too!!!!

AEG 魔皮出了嗎?

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-4-2012 14:57 發表

Yes, but sold out
下~~? 唔係掛!!!  幾時開賣架?

又買唔到....

引用:
原帖由 faihk 於 18-4-2012 20:14 發表

有冇試試去20 & jj啱糞樓問問? 佢地都有入貨過喎!
我認我蠢!即係邊間?

Oh!! Thanks a lot Ching!

發新話題