發新話題

[認真] 2012世界災難、UFO、世界神秘事件、預言、宗教、靈性....講場

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 10:12 PM 發表

2012當然無咁快會末日....只不過今年地、水、火、風、空的大災難會特別多特別嚴重就是肯定的....
係咪因為八運o既關係??
希望你係100米之外睇到La

引用:
原帖由 T-800 於 1-9-2012 11:09 PM 發表

SORRY !軍醫只係畧知極少皮毛,"艮卦" 是八卦、易掛其中一卦,又主山,山管人丁..而八八六十四卦毎卦都有太多不同意義..........十分之深奥的...您提得出八運,應該亦知一些吧....

HAPPY SHOO ...
提到八運都只係知好少咖jar~

引用:
原帖由 T-800 於 2-9-2012 12:27 PM 發表
其實也歡迎大家討論一下其他超自然現象、古今中外神秘或靈異事物奇怪生物等等.......

thank you!

HAPPY SHOOTING!
軍醫叔叔,今年d古靈精怪野咁強又咁啱鬼節,有冇故仔分享下

引用:
原帖由 gainax 於 2-9-2012 03:25 AM 發表
小弟比較在意既係瑪雅預言12月底既事, 因留意過相關資訊,唔係以前個d 亂up咁, 現在都9月了, 淨番幾個月內有咩神奇野發生,真係天知, 畢竟人類對比宇宙太渺少, 唔可以做到d咩改變, 無論有冇末日或天災或照常無事都好,  ...
末日唔緊要啊,唔生唔死或者要你玩2012石屎森林荒野救生先至係最大鑊

引用:
原帖由 JBL 於 3-9-2012 12:08 AM 發表

要修到八地菩薩或以上先至可以,唔係講咁易.......
第八識呢樣野真冇幾個人得... 但我想知去到呢個境界超越時空有冇咩限制

引用:
原帖由 T-800 於 3-9-2012 12:16 AM 發表
其實為何人類心目中的外星人總是:蜥蜴人、半人半獣、大頭株儒人、鉄血戦士般的恐怖.....為何不可以是很美麗、可愛、乾淨.......的呢?

happy shooting!
因為好多人都受到電影o既影響,但又唔係冇道理,發現美洲新大陸之後d歐洲佬點對d土著

題外話:呢個外星人又點睇
http://www.youtube.com/watch?v=KdHUQtnJsyQ

引用:
原帖由 T-800 於 3-9-2012 12:46 AM 發表

第八識不同於八地菩薩...第八識毎個人都有,是毎個人累世記憶的大倉庫,稱為阿頼耶識.....

happy shooting!
Sorry,可能我搞亂左~又學到野

引用:
原帖由 gtoray 於 3-9-2012 04:47 AM 發表

呢套保羅睇左
好好笑!
呀paul d行為超抵死 我都忍唔住睇左三四次

發新話題