22 12
發新話題

平成 "拉打"系列 第十作 !!Decade

平成 "拉打"系列 第十作 !!Decade

注意 !!可能回左帶!!
最近因一些原因 "拉打" 癮發作
由1号2号 RX V3 亞瑪遜 等己無追看下去
但一次基緣巧合下 接觸返 "拉打" 得知 平成 "拉打"系列 第十作 --- 假面騎士DECADE

《假面騎士Decade》此作為新世代假面騎士系列第10作。由於Decade為平成假面騎士系列的第10作,
製作此劇集的東映為新的主角假面騎士命名為Decade,取其「十年」的意思,以紀念此系列踏入第10作。

假面騎士Decade的故事以穿越時空為主軸,故Kuuga、Agito、龍騎、Faiz、劍、響鬼、Kabuto、電王、Kiva等九部作品的假面騎士亦會於本劇內出現,成為本劇集賣點之一。

本作也是假面騎士系列作首度與超級戰隊系列作聯手演出。
假面騎士Decade一共30集 有意觀看者PM我 !!
歡迎大家討論一下 !!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

個人觀後感:拉打DECADE外型的確好怪粉紅色...的

但是故事情節不錯,主角變身都已覺得爽,打鬥時DECADE可以用卡片變換為其他"拉打"
希望可以保持下去吧

引用:
原帖由 蕉皮 於 16-9-2009 19:30 發表
昨日剛剛睇完!期待劇場版

有小小心陏想買條腰帶
我...我 岩岩睇第2集

引用:
原帖由 蕉皮 於 16-9-2009 19:33 發表

仲有廿九集 個女主角都幾靚下
哎呀 !! 我的確唔想認
但呢個係事實

引用:
原帖由 蕉皮 於 16-9-2009 19:39 發表

[我只是個路過的假面騎士,你給我記住了]
「因為這個世界不讓我拍攝」

我有溫書的 同學

引用:
原帖由 蕉皮 於 16-9-2009 19:44 發表

小心上腦!(我已經上曬腦 )
同病相連

"拉打" Kick (上腦中...被拖走了)

引用:
原帖由 蕉皮 於 16-9-2009 19:49 發表

等腰帶降價一定要入番條
咩 拉打 既腰帶先??

引用:
原帖由 蕉皮 於 16-9-2009 19:57 發表

d.d.d.decade
Decade....

岩岩睇到第3集啦 ~~ !!

Decade 腰帶貴貴貴貴貴

引用:
原帖由 蕉皮 於 16-9-2009 20:07 發表

五舊水 卡既野......黑暗作業吧!
黑暗作業 ??!!
你想點呀 ??

大家講既 電腦奇俠拉打 就係...呢位
http://www.youtube.com/watch?v=B ... eature=channel_page

引用:
原帖由 sunny2014 於 16-9-2009 21:30 發表

果然係「少年」偵探…
一到橡皮拉打
見到到無 胃口

http://www.youtube.com/watch?v=msUefXN8wWk

大結局 等好耐先有得睇

引用:
原帖由 zachary 於 20-9-2009 23:05 發表

自己PRINT....
再唔係自己整
勁呀
做返張先

引用:
原帖由 zachary 於 21-9-2009 01:22 發表
等你係game場變身...
「要來就來吧,我會破壞一切!」 (己完全上腦了)

引用:
原帖由 蕉皮 於 21-9-2009 15:56 發表

唔好玩呀!呢個唔頂隱嫁,只會令你中毒更深
我怕我會着條腰帶
扮變身呀

22 12
發新話題