發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
冇~過50%戰損就用得 lv 1-3的分別係(成功率and修理幅度)成正比

請問點樣用噴射器係空中向前行呀

同埋點樣係ms的工廠到維修機體呀

呢排做野~~

小的回歸啦...lol

轉玩自護 EF太喜歡守...守守

咁我都....昨天用自護....唔知用咩機好~

全自動當然係最好的啦
^o^
不過無礦..又要按過f10..

請問....掘礦係咪掘唔到titanium steel=特殊礦品要去商店購買

仲有某d礦石係咪冇用的...純粹拿去買??

多謝解答

3.wolfst (ef)

礦工廠的skill...要50-60先有用.....點煉呀...

MKL04438:提示:按鍵小精靈...礦場 打 /mine

請問...........................
練礦的script係咩碼呀

無野啦....識左啦 thankS

自護公國...的人才真係多
短短兩日.....大魔..老虎.....揸古指揮型....強襲.....

我仲係揸緊GM仔....仲要買番黎.....

希望係買反黎啦....7部機 vs gm仔 ...gm輕甲...gm訓練機....三部

我見佢online ..跟住offline
前後幾次

lol 咁快 30skill  .....錢+時間+remining skill+re skill 幫助下
我唔信唔係作弊囉lol

=o=我都見到..o左咀..不過佢連馬杰拉車都打唔過......
用黎做咩呀.....唉.....

係咪佢呀
佢個score 係 999 lol

發新話題