34 123
發新話題

[Marui] 第56回 静岡ожみЁъみ 2017 東京сюユ新商品

直頭係A5, 似係gbb喎 應該唔似次世袋因啱冇耐先出左隻tan色仲有一大堆舊款再做同型號味冇人買舊野

引用:
原帖由 BLSK 於 7-5-2017 16:52 發表
M110A1應該係次世代了,7.62要出gbb 應該會等曬5.56出先既,唔洗重新設計住
如果真係就狗衝了,V記就慘囉

MP5 同 416A5都好難講,因為兩支都無GBB
416係GBB機會應該大啲,斷估唔會啱& ...
GbbZ系統416A5好吸引,但請求馬記唔好再係槍身顯眼地方
深刻隻大日本制造字樣 一定要印係個身不如刻係防麈蓋
再咁印法乜胃口都冇

引用:
原帖由 BFG001 於 7-5-2017 21:54 發表

今朝道樂更新咗料,M110A1同416A5係玩次世代,89式玩GBB,反而MP5同MPX佢地無講馬記想點,真心我想佢出GBB好過出電
希望今個禮拜四馬記可以真係生生性性,話哂道樂呢個馬記半官方台都講,海外氣槍對日本本 ...
咁多碌416仲投資次世袋? 咁算勁數啦馬記。。

引用:
原帖由 MK~ 於 7-5-2017 23:23 發表
残念スゎヘ最近ゾсюユソХь見オ予告ゾ行マホサれヘォ、直接的ズ新商品メ予想エペアシゾザわネオモゎ、гユеみ道楽ソ願望パ兼ゼサ東京сюユ新製品メХь見オ風ズ予想ウネエ。

留意返,所有圖片 ...
合返佢風格, 點會一炮過咁多新野
17年有一支全新型號gbbr都要感恩

引用:
原帖由 暈又暈 於 10-5-2017 22:47 發表
M4沙色版GBB
G28 boys
M1100 電動散彈
Hardballer AEP
手拉S&W左輪
萬一係咁就把鬼了
如果係咁出馬記將會得到希望終結大獎

回覆 71# 的帖子

咁多地方唔刻係要刻正正中間仲要深刻 損失冇左班外觀派玩家都好正常
人地v記呢方面就做得好, 馬記唔在乎海外市場掛

引用:
原帖由 Kwind 於 11-5-2017 15:58 發表
感覺馬記真係如上面有師兄講咁...越黎越似WA

仲係諗住自己係業界一哥咁...HEA住黎出

雖然係有新野...但時間拖得太耐(定追唔上而家業界發展得咁快?)

D先機比人佔晒

儲槍既...同槍款無病冇痛齊MARKING...好 ...
WA前兩年先出左一支金身陽極一體管靚仔M4,由08年拖到15先做到
已經冇海外市埸 迷版抄馬記系統如唔係冇後備件或原件已落補品,一早超越馬記,馬記手槍17年仲膠身膠管又亞鉛內件,除左原裝準D有小優勢外,只要有廠參考佢出靚殻版就冇人想買佢
不思進取態度遲早步WA後䴤,如是有廠造XYZ系統就。。

引用:
原帖由 horenhim 於 11-5-2017 12:15 發表

估到街外D人自己換骨所以出支cost down版
佢gbb m4仲係自家數前節加上尾通牙又係,要改件就哂好多錢浪費資源 ,比著我們定v記出成咁唔比人插上天
現年仲做自家數,可能唔在乎你地班友方唔方便改外觀
出冇前節版二千蚊好過

引用:
原帖由 BLSK 於 11-5-2017 17:02 發表
乜日本法例唔俾出金身嫁咩
鋁身都好呀
其實呢個話題久唔久都講好心就生性啦

佢個邊法例都膠膠地,一邊唔比造玩具金身但又比迷版同一大堆cnc身係日本賣長火M4仲可以改珍上身你話係味激死

引用:
原帖由 no-name 於 11-5-2017 18:28 發表
根據 Wiki 寫,模造拳銃の定義は「金屬制でありけん銃に著しく類似する形態を有する物であるӕ ...
拆散支手槍以套件型式賣味得 ,如是唔得咁一堆n記cnc身就係日本見唔到

引用:
原帖由 BLSK 於 11-5-2017 19:24 發表
好喎 出支全膠手槍,但又散賣金屬slide 全包上身

唔係啦,直頭疊埋心水淨係出長槍好過啦
望馬記佛心都係算啦,我已經十年冇買過馬記膠手槍一早冇興趣
買返來改金身改火控甚至改埋飛機當唔計成本,一改就要執特别係用吉打身執到 ,不如買支迷改或kXJ做陽極深刻仲平靚正
望是望出多D款然後迷版跟手出 ,而家只望Z系統出靚個皮就玩馬記姐

引用:
原帖由 Dave 於 11-5-2017 22:00 發表
馬記手槍真是唔多.. 因為太重皮.. 主力果支揀馬記改金身不是問題。
但如果支支都馬記改金身.. 在下十幾支手槍.. 真係掟幾萬出去先掂..
所以人生第一支落場槍是HI CAPA,之後已經多數買台仔全金身槍,好玩又便宜。
馬記賣點是原裝Qc好一買即爽,少改例如改cnc滑架,內管/哭泣膠同彈弓可以接受的,如是改到成把槍超過一半料唔是原裝要DIY一大輪其實已經唔是玩馬記,而是只係玩佢系統,
有得選擇之下既然只是玩佢系統換一堆件又要執位先爽,咁無需要哂錢買馬記拆走一大堆零件去改,不如直接砌支或買副廠改仲便宜實際了,
同埋至理真言,馬記原裝最好,少改宜情,將一堆唔同牌子件copy尺吋裝埋一齊效果可能衰到打唔響有排醫,經常玩gbb都改副廠槍身玩家應該最了解。。。

Ras版3k, 粟米筒只係平一百既話仲少左槢西真係有人唔買返骨版?
落場好似n年未見過人用M4裝手揪 , 要裝既話屋企都唔少平唔到一節邊個受落

引用:
原帖由 no-name 於 12-5-2017 16:28 發表
濕米如果真係平 5000 yen 都差成 2-3 舊水
其實而加 Block 1 賣幾錢? 以 yen 定價同 MWS 一樣但有棍仔靚尾又靚西,短管駁長做 14 又方便(唔太介意外觀既話),個人覺得係暫時既 best buy
如果好似我地咁幾個尾十幾 ...
cqbr前排彩虹8先賣28XX, 粟米筒真係賣2千9絕對是揾老襯
如比mws 3k平3舊會買來改哂前節仲有得傾下,唔改前節玩原裝⻣咁Mws或cqbr好過硬膠栗米筒 ,aeg年代栗米筒/手揪係夜冷件冇人要既,而家馬記竟然返抄當賣點

引用:
原帖由 BLSK 於 12-5-2017 18:04 發表
手揪你送比我都唔要 無後西好過
呢排好似貴番,我估都應該要三千二三

其實出個散package俾人訂仲好慳番唔少然後買更多既槍
但應該無人會咁做
要買馬記既人一早買左,只係亞鉛內件仲送日本marking仲要三千二我就唔落疊 ,馬記系統遲早有日要成套內件連尾通換補品,
到時你地計返個價就退膛鼓最多玩一支,原裝槍都加哂價唔諗入多支了又唔係416或oldschool特別野

34 123
發新話題