發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

[口痕] 解放軍軍糧

師兄, 細佬對老解d自熱飯好有興趣, 想買兩包咬吓.
上網有人放, 不過pm左十幾日都唔覆機.
想請問, 旺角邊到有得買? in's point會唔會有機?
Thanks a lot borther!

明白!thanks bro!

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 01:47 發表

好唔好味架.........?

happy shooting
i"ll be back................
That is what I am going to find out!

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 10:07 發表
樓主唔好意思…因為今個月得你一個訂…一兩包好難拎…座底要十包先寄落黎…單一包的話運費會好貴…冇得share...所以cancel左><
好對唔住!!!對唔住!!!

我自已就食過一包叫做單兵既A餐,入面有兩包飯, ...
唔好客氣,訂唔到都無計. 係我虧先訂得果一包啫
出去旺角碰吓運氣囉~

老老豆豆, 呢條係我想訂果種嘢嘅link:
http://www.8264.cn/31052.html#news_text
$45 hkd一包, 一包有兩種飯.
如果夠人訂, 可唔可以搵MKL04438師兄幫手訂?

MKL04438兄, MOQ係唔係10包?
如果係, 有興趣嘅師兄不如我地搭棚啦...
可能個個加埋夠人呢, 試吓囉.

1) Winston 05 - 2包.

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 16:13 發表
軍醫訂2包(無牛肉成份架可.........)

happy shooting....

i" ll be back........
餐單如下:
a餐谱:自热什锦炒饭(280克)、自热腊肠炒饭(280克)、香辣酱(10克)
b餐谱:自热豆角牛肉炒饭(280克)、雪菜肉丁炒饭(280克)、香辣酱(10克)
c餐谱:雪菜肉丝炒面(280克)、压缩干粮(125克)、香辣酱(10克)

1) Winston 05 - 2包 (A set).
2) 軍醫兄 - 2包.

唔好腳軟. 仲有無?

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 16:51 發表
咁乾糧有冇得訂................

HAPPY SHOOTING
I"ll be back..................
乾糧就唔知喇...不過C set都有一包壓縮乾糧.
成份真係要問問賣果位喇.
MKL04438兄召喚!

2) 軍醫兄 - 2包.

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 17:11 發表

我幫你問下MK
我都唔食牛。。。。。夠9個人的話我又訂一包先XD
而家都有4包喇喎, 加埋jelly兄都過左一半啦~

2) 軍醫兄 - 3包 (A set).

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:22 發表
如A 餐:雜錦炒饭有牛肉成份就唔要A,只要一包(C set)
如無牛肉成份就=3 包 A  , 再 加 1 包 C

THANK YOU!

HAPPY SHOOTING
I"ll be back..................
2) 軍醫兄 - 3包 (A set) + 1包 (C set). (如果A仔無牛肉)

仲有無? 有嘅師兄可以自己加名同數量~

好, 到我繼續接龍.

(1) Winston 05兄 - 2包 (A set).
(2) 軍醫 - 3包 (A set)
(3) BNR32V2兄 - 1包 (A set)
(4) ranger_hk兄 - 1包 (A set)
(5) Dominic - 3包 (A set) , 1包( B set), 2包 (C set),  total 6包
(6) 冥亞帝.劍- 2包 (A set)

So far, 15 packs in total.
各位大哥靚仔PM MK兄聯絡方法啦!

引用:
原帖由 jelly鞭 於 25-6-2009 01:58 發表

你SEND去果個EMAIL啦,易D計人頭..
我晨早send 左email俾你喇, 你覆吓啦. 幾日前果個咩聲氣都無, 你收唔收到架?

引用:
原帖由 MKL04438 於 25-6-2009 10:19 發表
A餐數量B餐數量C餐數量Winston052Dominic1Dominic2軍醫3冥亞帝.劍2蕉皮1BNR32V21Jelly1ranger_hk1皓棋 招 1Dominic3Brian1蕉皮1冥亞帝.劍2chrislau1皓棋 招 1Brian1

各位可以對一對個表睇下岩唔岩^^有咩問題係道 ...
My order is correct!

數9數啦. 我開得post都係搵腳訂啫.
反正第一次, 價錢我覺得接受到就算啦.
以後如果再訂, 知道俾人搵笨實就自然醒水.
呢次, 除左試味之外,就當試埋其他嘢囉.
一人少句啦. 嘈完都無得著架啦. 得個嬲.

MK兄, 我order照舊. 到貨請通知.
所有向MK訂左嘅師兄, 最好就同佢 PM表態, 通知佢係唔係繼續幫你地訂.
定係有其他打算, 等佢好D點數.

發新話題