發新話題

唉,好憂心,我o既HONEYMOON唔知點算...

睇錢份上
首先...
暴動... 有咩事,保險唔會賠

呢個答案夠未?

而家呢個情況,個總理都企得好硬,應該有多一兩個星期玩...
比我真係唔搏,孤家寡人就無所謂,我地打開game的都有返咁上下冒險精神啦
帶埋最愛去,有咩事你自己都一世唔安樂

去峇里啦,都好好玩好浪漫架

女朋友話:沙巴咪即係海南島

你不如去書局搵下旅遊書,睇下邊度想去多點啦

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 02:05 發表
唉,就係冇時間去搞渡蜜月的事,所以才煩呢...

今個星期五收樓,星期六安床,星期日搬屋,但係仲有好多帖未派、未搞掂rundown、未諗掂婚宴玩唔玩遊戲、未做好工作的交待工作....

好唔開心呀!我 ...
無fd幫你搞rundown咩?
遊戲?玩 d guest算啦
玩即場拆人情

慢慢來
就係見一人話一度好玩,先至頭痕
泰國而家去喎過的啦
如果無咩時間plan,我覺得去一個同泰國差唔多遠的先,起碼天氣的問題唔會爭太遠

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 13:43 發表
搞Rundown, 搞Prog plan, 本身就是我的強項,我自己都幫fd搞過幾次wedding plan, 仲講笑話唔做社工可以轉行做wedding planner自己搞生意,但係幫人搞結婚同自己搞結婚好唔同,幫人搞,冇一個「幕後監制」o係度指指點 ...
煩都係煩埋呢個月o者
忍下啦
到honeymoon時狠狠地教訓返佢囉

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 17:15 發表

帶太多Condom出境會唔會比人話我走私o架?
唔會吧...
今日去胃康見到有d 一盒,pack到好似一本書咁既
無研究有幾多個 :p

回復 31# 的帖子

貴呢
佢入咁大手可能out bud...

引用:
原帖由 MS 於 4-9-2008 18:35 發表
識唔識什麽是使用condom絕對安全........十足保險法?
用套都係大約8成的安全咋喎...
點樣可以十足安呢先?

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 20:05 發表
我唔係好想要BB...但係老婆想....

我要小心保管我的DOM DOM, 免得被佢偷偷地用針"吉"穿晒....

那天行IKEA, 見到有隻Locker型的儲物櫃,幾好...

點知未來老婆用把懶係o爹o既聲同我講:我想你唔用,你估你忍得 ...
me2...
買有殺丁功能的套套囉
就算穿左都無咁大機會

我覺得好想去係一回事
人生安全係另一回事
如果保險都唔包的話,風險可想而知的高
都係去尋開心o者

都宣怖左進入緊急狀態啦
你諗下一出機場比人圍住晒,周圍坐車都去唔到,又或者行行下十幾人走埋黎打你,名勝全部封鎖晒...
咁去來做咩?
無野睇、side 時間、side 錢、side心機呀

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 20:08 發表
已經洗o左好多喇!望下個銀行戶口,唔怪得知人地話結婚就要過「新生活」喇,望住我個戶口的錢,有如滾滾長江東逝水,奔流到海不復回!

結婚 = 倒身家!係傾倒個倒!
我都由六位數字變到三位數字
睇住個存摺好稀虛....

女朋友話挨得好辛苦,想去死
我同佢講,你死左我要你暴屍荒野,再鞭打你

發新話題