23 12
發新話題

博c模型

無人諗過果8000飛可能要打3日先打晒?
咁實唔會溶喎

引用:
原帖由 忽必烈 於 31-5-2007 11:28 發表

你都唔聽書既...人地話一雞呢...所以我地好好奇囉
咪一雞囉,用繩綁實佢
坐低慢慢等

引用:
原帖由 delta 於 31-5-2007 13:21 發表

佢話有個8000發彈鼓
咁要帶把秤去數住夠唔夠8000了

引用:
原帖由 MarK-C 於 31-5-2007 20:48 發表
係wo~
呢件事咁轟動~
唔知其他wargame版有冇講呢?
係唔係要幫手fwd?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 31-5-2007 23:21 發表
唔獨立表演唔係問題,
但是否會在game中出現1雞8000的時間呢??
到時你一句話"你地d嘰嘰獸唔使我出神跡收拾你地",
咁我會唔開心o架wo.
係咁full,唔駛8000飛都打完場啦
到時就話:係你地渣,無緣睇到神跡,唔係我做唔到,係你地挨唔到

咁幾大都睇完果8000飛先埋位開波啦,兩個證明,睇下8000飛有幾 tactical,定係 blind shooting

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:33 發表

佢claim佢自己去到一下8000, 一陣要落場先有得睇既話, 咪要個個見到佢都唔打得, 費事佢叫死無野睇?
唔係喎, 一陣發覺真係打唔到, 明明無中都自己死既咪著數死?

死人都唔同佢開game, 等佢少d藉口啦!
ga ...
咪係,都唔爭在豪果8000飛啦,阻你幾多時間?睇完咪打囉

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-6-2007 11:52 發表

嘩 , 用身體感受 , 神蹟果然不同凡響
幾醒,用身體感受,你驗唔到嘛。你唔感受,我又唔射比你睇,你吹我唔漲
如果修道船當年都識咁就好囉:你咪埋眼感受我5秒一百拳啦

引用:
原帖由 queen 於 4-6-2007 13:01 發表
呀八神唔好唔去呀, 我諗住叫埋"目標"同"戰王"記者來採訪, 好讓全世界知道香港有一個"Doctor of AEG"嘅改槍神手呀!!!!!!!!
就算唔叫都可以投稿的

引用:
原帖由 Relentless 於 7-6-2007 15:11 發表
純黑迷彩
係唔係 Nike Pro 果件?唔係人人都著得起喎

引用:
原帖由 gtoray 於 18-6-2007 19:06 發表

你地記得24號準時到
(迷之音)但唔代表我會到~
"你地唔準時到,我打電話報警咪捉蟲?"

人地吹水唔抹咀咪比個位人地落台囉
佢令到博c響大家心裡面的地位跌到落谷底
stupid is as stupid does

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 5-7-2007 10:32 發表
其實佢知唔知個醜字點寫!
又要撐博X!
又要自己縮沙!
縮沙咪又攪到X士個底愈來愈花!

ps: 博X = X士
算啦,大家在頭果幾十頁都已經笑左佢係__仔,佢都已經用行動認左了

唔駛勞氣

引用:
原帖由 Relentless 於 5-7-2007 10:57 發表

正所謂:不吐不快.
香港地,鐘意吹牛的人何奇多,係"屈"燥症的病徵來架

引用:
原帖由 Relentless 於 5-7-2007 12:04 發表

哈哈好似啲古裝片咁,忍姓埋名,忍居世外,不食人間煙火,自己耕田,自紿自足.
仲要忍下口唔好爆自己的"威水史" 出來

我地駛唔駛將今次事件放入香港網絡大典?
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%A6%96%E9%A0%81

23 12
發新話題