發新話題

咁多位玩咩PC game?

l4d無人玩係好悶的

呢排玩緊
- Hired Guns - The Jagged Edge
- Operation Thunderstorm

琴日玩Far Cry 2
估唔到我部機仲玩到
d 物理效果唔錯

引用:
原帖由 onibara 於 4-4-2009 14:43 發表

嗯..這遊戲有70%的時間是被driving佔據了..."
off-road 版 test drive

引用:
原帖由 onibara 於 4-4-2009 14:43 發表

嗯..這遊戲有70%的時間是被driving佔據了..."
又真係ok遠架
變左好似gta咁,接任務、搶車、drive-by

引用:
原帖由 MG-42 於 8-4-2009 23:54 發表

係呀....依家D人玩對抗model四個人貼埋慢慢行,成2分鐘先過一條街....悶到爆,之後又可以block hunter攻擊,之後Tank出來D人又走番轉頭勁遠.....超冇癮,基本上依家好多玩法,路線都公式化曬....  勁悶
最大的敗筆係關數太少
故事又linear

4種特別敵人出場唔能夠令game有更多的隨機因素...

引用:
原帖由 MG-42 於 8-4-2009 23:54 發表

係呀....依家D人玩對抗model四個人貼埋慢慢行,成2分鐘先過一條街....悶到爆,之後又可以block hunter攻擊,之後Tank出來D人又走番轉頭勁遠.....超冇癮,基本上依家好多玩法,路線都公式化曬....  勁悶
其實比smoker索住點樣整甩佢?
除左初期可以射斷佢條脷之外

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-4-2009 12:17 發表

我仲要緊最早期geghost recon, 不過想搵d mod尼玩都無

同埋可能我真係太out啦, 近排我留意到有隻game 好魏, 仲要原來pc都有, 就係hawx喇, 唔知有無人玩緊呢?
反狗城有gr 的island thunder大減價喎
不過另一隻expansion就唔見

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-4-2009 16:03 發表

佢係俾左錢之後D/L定係BY MAIL成個BOX SET寄過來?
download 落 steam account
我想知幾錢

引用:
原帖由 MG-42 於 22-4-2009 21:14 發表
Gamershell可以download成隻Ghost Recon來玩...不過好似冇expansion

Ghost Recon D場真係經典... 想點兜都得, 最正有關夜晚castle場截擊運兵hard truck....

依家GRAW果D真係唔及以前,個場細online打 ...
但graw 的裝備自由好多

發新話題