發新話題

軍用版悍馬

軍用版悍馬

大家覺得悍馬軍版, 85年車, 6000c.c 350馬力, 香港落到街行, 俾你50~60萬(呢個價買架e仔有找)玩唔玩得過?
p.s. 唔係h1, 係真軍版, 無冷氣, 無電動車窗, 好raw~~~~

下? 唔stiff駛乜玩悍馬?

引用:
原帖由 felixcat 於 2-4-2008 02:09 發表
出街好難揾位泊
無諗住揾位泊.....諗住打game先開, 九龍出元朗來回我諗要成千蚊油錢(家下啲油太貴, 好多friend都換曬千五cc車), 架嘢又唔快, 唔係玩都應該唔會開~~~必要時泊貨車位應該ok, 只係有一半場未必開到入去

有無人知gm俾h1用果副五千七cc汽油engine過唔過到歐盟三期?

引用:
原帖由 hwtang 於 2-4-2008 22:51 發表

者係話你要架悍馬都係要"日麗"既者(又唔可以羅黎打game, 我估你都唔捨得gar la)
... 50萬 + 油錢 + 牌費
只係換來係game場"日麗"一陣或有d人找你部野影相... 滿足虛榮心者
值嗎? ...
當然係攞黎曬同滿足虛榮心~~~所以諗緊點先可以平啲~~~~

引用:
原帖由 亞龍 於 4-4-2008 02:20 發表
想買咪買,唔想買咪唔買囉
勁想買, 不過out budget.....我無諗過改右軚都要成10餅, 換engine冷氣又要10餅
另一個問題係, 玩完香港呢駕車賣唔賣得出呢

我都有諗過, 但係東風只供軍部使用, 根本賣都無得賣

大家見到果加黃色h1應該係Tough老闆果架, 佢連個車牌都係"TOUGH" , 平日想見唔去SOHO的話可以過九龍灣信和工商LG1, 佢長期泊係果度(講真未見佢去開走過......), 有時做嘢行過果頭都會見到~~~~~~~
h2同h3講講真....唔拈....不如買landover好過....由於太煩同outbudget....己經放棄...唉....

發新話題