18 12
發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

如果下場game係cqb同埋只for cgf既兄弟我一定去

x神又幾靚仔喎

x神場game變左做鴨仔game?

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 27-7-2009 22:20 發表

不如大家搵日
八月啦,打CQB

引用:
原帖由 失蹤人口 於 27-7-2009 23:55 發表
同X神game希望可以新加規矩..
敵方舉槍叫知錯..
可以去我軍後方重新開始..成為我方步兵..
x神唔得
我諗既:
一開始每人抽一張紙,紙上有A或B
然後隨機二人一組**不能告訴對方是A或B**
開始之後以本時既方式作戰直到收到指令
改變成A組對B組

引用:
原帖由 於 28-7-2009 00:50 發表

咁會變左大逃殺....先殺同組...唔理三七二十一..然後見人就殺...i luv it
你可以咁做,不過如果係同組(A,B組)就..........

引用:
原帖由 於 28-7-2009 01:00 發表

同組的話我相信佢的"希"生係唔會白費...如果係敵人....就冇問題
你想一開始就比人圍

引用:
原帖由 於 28-7-2009 01:04 發表

當未知邊個係隊友....就要假定全部都係敵人... ...
老實講,呢個玩法好易殺死自己人

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 28-7-2009 17:37 發表
冇問題,下次我教到個測速器你地個個都唔Pass個火力,睇下到時邊個冇引...
我地CGF兄弟出黎無GAME打咪當網聚囉 怕你有牙呀

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 30-7-2009 15:22 發表
又要經人報名
得!我唔去啦!

引用:
原帖由 Flanker 於 30-7-2009 18:39 發表
不如禁
星期六:8月1日,8月8日,8月15日,8月22日,8月29日
星期日:8月2日,8月9日,8月16日,8月23日,8月30日

你地邊日得就copy上面日期,可以比x神考慮下
邊日最多人就果日
再看看look唔look到場
時間都係唔好禁晚 ...
你做搞手?

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:04 發表
講真啦,你地又唔合作入GAME,我無得選擇......
上次七月二十六我本身想CGF only
有D人吹牛話入,
真正打時又唔入,
又有D人見少左人又唔入,
你地唔合作炸!
唔係上次D人點會咁少?

今次?哈!睇定D先啦~
上次又唔係cgf only 鬼彩你呀

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:12 發表
其實多多幾個唔識的人有咩問題?
上次你應該唔係個個CGF友都吹過啦~
有友D連理都無理過啦~
最後D CGF友都唔係太認識......
多多幾個唔識咪當識多幾個人囉,
係咪先......
你姐,我唔係喎

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:24 發表
咁你地講啦!
係咪我只限CGF會員你地就來先?
十個人話「係」我就順你地意思,只限CGF會員。
係!

現在九個(唔計堅堅)

引用:
原帖由 於 31-7-2009 01:23 發表
我唔明點解搞場game要經人搞  樣樣比人限制住..我地自己cgf都夠廿個..開到game就可以自己搞啦
起碼CGF兄弟們人格有保證先

18 12
發新話題