發新話題

SD Gundam Online 專區

我既紅L2

附件

21-8-2009 14:06

引用:
原帖由 suileung 於 21-8-2009 14:14 發表

好靚
用曬d錢黎買色

引用:
原帖由 飛哥仔 於 22-8-2009 15:13 發表

我而家先得9萬幾EXP.....仲有掛先可以做到拉古狗.....
其實高lv有咩用? 呢隻game最大樂趣係用c機打到小朋友爆粗

其實改機既出現就証明技術既時代來臨,無機體之分,避到就生存避唔到就88

好想同你地打呀! 屋企電腦lag到玩唔到,要出網吧先打到

引用:
原帖由 飛哥仔 於 29-8-2009 19:09 發表

搞cgf攻佔網巴版聚?
你搞我一定到

引用:
原帖由 小雲雲 於 31-8-2009 18:52 發表
Gameone總裁接受「動漫全攻略」訪問   

於8月29日Gameone集團總裁施仁毅先生以嘉賓身份客串了「香港人網」的「動漫全攻略」,當中主題為「高達30週年特輯」,內容亦圍繞了《SD高達Online》,施總還透露了9月更 ...
屍人毅識高達咩?我以為佢個屍人腦得個錢

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 20:38 發表
《SD高達》特別版本模型發售   

好消息,多謝各界支持,日本BANDAI特別為《SD高達Online》製造了一系列新的「SD高達模型」,首批模型已經開始發售,全套模型一共有6款,包括「突擊高達」、「神盾高達」、 ...
轉個盒加d野又可以撈一筆

引用:
原帖由 attacker2006 於 9-9-2009 21:46 發表

副官雪露:恭喜你得到新嘅機體~

今日買左2隻,個頭身比例比傳統SD模型好
雪露呀

引用:
原帖由 falken_1213 於 15-9-2009 18:25 發表

各位觀眾~每日一A機之 :
AR THE-O
昨天心愛的AR決鬥 , 又被人取代了...
呢個上次抽C機抽中 浪費左一個銀仔

引用:
原帖由 falken_1213 於 15-9-2009 18:37 發表

同等巴士一樣..
呢部野太唔靈活啦

引用:
原帖由 bonwin 於 16-9-2009 14:08 發表

尋日睇見個新聞即刻笑左
求其整D相又話會議,慌死人以為佢地無開會
內容好似D大陸新聞,吹完又吹
其實我覺得更一次新要4方會議都幾浮誇
佢地既會議可能只係e-mail

引用:
原帖由 小雲雲 於 24-9-2009 12:30 發表

唔係c機打死s機咩.......上次我用陸戰吉仔ko隻天意
諗起我同d同學打 一部b機打天下

我建議係到選左會長先開公會

發新話題