發新話題

加入ptw家庭了

聽人講LiFe 應該比LiPo 好果喎...好多charge 得LiPo 都有得charge life呢個function, 只要唔好用錯,  suppose 係安全同耐用過LiPo. 不過都係聽人講, 我都想試下LiFe, 不過LiFe size 好似點都比LiPo 大...

最衰佢冇尾通, 如果唔係都想試下...

引用:
原帖由 小劍仙 於 24-8-2010 15:32 發表
如果我話比大家知有真數fit size外槍管大家又有冇興趣呢?
有,可唔可以要條6.8 呀?? 要埋真數牙...

引用:
原帖由 sailun412 於 25-8-2010 00:47 發表

我唔係呢隻style.....
CIVILIAN STYLE, I LIKE. 喂, 點解之前d鋁管冇哂聲氣既??

引用:
原帖由 sailun412 於 25-8-2010 08:49 發表

finishing stage....full mark machined T6061 with steel inner barrel stablizer!
有冇11.5"??

引用:
原帖由 sailun412 於 4-9-2010 15:30 發表
都仲爭條有益數銀色尾通 三粒80蚊既行星齒 同d膠件....我心諗
睇完你隔離post 話果幾粒恆星打幾萬飛都冇事...咁std kit 真係好抵玩喎...

STD KIT 係咪仲係6xxx?

引用:
原帖由 sailun412 於 9-9-2010 21:59 發表

6千頭.....
連埋5夾都係6千頭??

引用:
原帖由 lycos 於 12-9-2010 21:08 發表
認同,我個friend買咗都唔敢响屋企砌
好彩我老婆應該唔知價, 同老婆講好平一千蚊hkd jar 嗎? (個心諗, 係就係一千, 不過係一千美金)..哈哈..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-9-2010 06:43 發表

你老婆唔識上cgf吧.....
哈哈, 好彩唔識, 佢對呢d槍論壇完全冇興趣..就算上呢都唔會周圍逛..

發新話題