36 123
發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

抽左部G-3, 都幾好用

引用:
原帖由 FPKHG 於 25-6-2009 22:59 發表

虛寶內容:         
1.         100M幣
2. 一款永久機體(三抽一)
   飛翼高達(永久)
- 重高達(永久)
- 閃光高達(永久)

我抽到飛翼高達
而家上親去唔係W就係重就係閃...再唔係就BOOT....

O岩O岩抽左個識隱身既閃電高達...(GUNDAM SEED哥部..)...不過其實我想要B CLASS既蓋茲高達來合狗狗玩....

終於集齊晒d機可以合架紅狗狗...不過未夠lv用....

引用:
原帖由 ACYY 於 2-7-2009 13:05 發表

咁點解要踢我... 我自問都做到野... 嗚嗚...
係初級既room一開始唔可以用c機....如果你係低rank更什....先用b以上既機先, 打左一輪先轉....

因為係合作mode.....第2級難度已經對c機好大附膽, 打唔來的....比npc殺晒隻數仲好d, 比架c機搞到過唔到版已經係常見既事... (特別係一d趕時間既任務...c機真係完全幫唔到忙...)

p.s.岩o岩完成左個任務, 囉左部strike gundam
p.s.2: 最好唔好用超必打boss, 有d人會因為咁而boot你

引用:
原帖由 1233 於 3-7-2009 12:11 發表
超必只有打bossko隻野時用!禁會型d@@

不過多數都係用係PK戰到
有d boss唔好用, 特別係好似阿普薩拉斯2哥d用左扣唔多而且時間又唔多夠哥隻..一用超必打boss下round多數就boot你....

引用:
原帖由 ACYY 於 3-7-2009 23:16 發表

B 機我冇一隻掂,全部都只係得SP 技﹝有D 連用都未用過﹞
C 機可以用技術 + 多一條命來彌補同B 機既差距
pvp就係 , 任務d人見c機一定boot (特別係戰鬥專家以前既)

昨天合左部炮西出來既, 而家準備合部飛西

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-7-2009 20:26 發表

你係度哂命.......我未抽過a機.......
你買點
其實有任務可以囉到部strike....不過要4個人都係唔係傻既先打得贏咁姐....(之前d c級機係咁join埋來想解任...點解....)

見到個男人...好肯定係買左點啦他...

引用:
原帖由 bonzonie 於 6-7-2009 21:30 發表

就係果個"頭頂上的惡魔"戰鬥專家級

我收左工同3個正常人打左成晚先解到strike ga

其中2人(或3人)用"多洛華'哥部"重武裝高達", 好快ko

引用:
原帖由 路比 於 6-7-2009 23:59 發表
個個都買點
請留意, 我係由此至而家都係未買過點

路比不如係頭一個post列個表, 睇下有幾多個CGF機司有參戰

引用:
原帖由 westdog 於 8-7-2009 01:36 發表
TRAINING都過唔晒~ ?
你地呢班自然人真係......
<---過晒既newtype

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-7-2009 00:01 發表

我諗我講得唔清楚,我地打皇牌機師既夢工場,用重高開超必殺中哂一隻小兵唔死
對我來講, 超必係救命用既....打王只會浪費時間....

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-7-2009 00:12 發表
岩岩合左as既飛行突擊
部機用落真係
打sniper好用, 打近戰.....

36 123
發新話題