61 12345
發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 Dennis.C 於 7-8-2009 19:19 發表
呢排煲緊Monster Hunter 3..好少上SD
我放棄MH3-WII版, 等PSP版出再算...

而家全力打SD, 唔知11/8會唔會出新機呢?

引用:
原帖由 westdog 於 7-8-2009 18:15 發表

咁不如大家用同等級機打阿~我用開京寶梵,B級~~~
不如大家都開c機, 打下克上任務

我開炮狗

(另外如果大家一齊打, 會用TS之類既SYSTEM嗎?)

引用:
原帖由 westdog 於 8-8-2009 08:49 發表
超迷惘軍團~~~
妖!!! 我抽左2部閃光高都未有藍迷 (等緊合機用...)

愈來愈多人玩了, 可以開個cgf戰線啦

引用:
原帖由 bonzonie 於 9-8-2009 14:55 發表

D 點卡拍下肩頭就有 , 我女人細佬開舗ga

唔駛錢 , E度5張到

好平jei...

我有升機ga喎 , 咪老屈呀
有無cgf戰隊會員特價?

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-8-2009 16:42 發表

係咪一定要布機同重高??
有冇其他心水機可以用??
阿布 係因為無限彈, 可以打快D (好多機既槍都好快無彈) , 而且血多又有i-field..

愈來愈鐘意勇士sniper~ 蔗蔗蔗~~~~sniper又charge得快~ 我sniper屈死左2部炮西

引用:
原帖由 ACYY 於 10-8-2009 19:08 發表

抽... 天意扭蛋機...
咁遲d一部機一部扭蛋機? 仲要用M幣抽? 狗游都幾好賺.....(等緊大雪櫃GP03)

仲有, 有無人打算開返個CGF戰線?

成日都係game到meet唔到大家....

新阿寶尼爾,.....? 好似同你打過你次 @@"

引用:
原帖由 小安哥 於 12-8-2009 15:08 發表

Many people using fin funnel or dragoon system are very 9.
They just hide and never go to the front
有次有場death match有人用funnel同我鬥sniper , d funnel未到已經比我射爆晒同撞爆晒....不過他係反光去版後面我snipe唔到他, 最後我以隊伍點數贏左.

funnel 有d場好屈有d場係廢既, 係有好多屋or有d窄通道既地方, funnel未開到炮就已經撞牆爆晒, 如果目標附近有豆槍隊友, 他都可以幫手射爆晒d funnel (funnel係開炮或之後哥半秒-1秒可以射爆, 距離太遠時一放funnel途中哥野停低都可以), 有次我係遠距離比隻卡全數放晒funnel打我, 不過係中途比我射餘一支.....(之後開左一槍就射爆左).

其實只要成team人合作, 全c機都好好打.....

引用:
原帖由 bonwin 於 12-8-2009 19:03 發表
今晚 10:00 Mission 6 高達大師

要用齊技能 布+V疫

有無人join?
一定要用阿普殺拉c? 要租返來囉咁.....

我都想解....

引用:
原帖由 suileung 於 12-8-2009 20:17 發表

d浮游砲咁細個都射到 ,睇黎係高手wo
其實有玩開CS, COD, BF之類既人應該都唔難, 不過前題係有豆槍OR連發LASER之類...

激氣.....o岩o岩team左隊人, 有人只玩funnel唔出來幫手...比人圍都係屋後......

問他, 他串串共咁講"吹咩?"...........

廢人一個....

引用:
原帖由 suileung 於 12-8-2009 20:18 發表
請問9you有冇解決打字既問題
仲未...好鬼麻煩...

p.s.: 10:00啦喎.....

61 12345
發新話題