發新話題

TASK FORCE - BGK隊員吹水帖

引用:
原帖由 Davis 於 2-1-2010 00:58 發表
Task Force BGK???
咩黎?

小弟只係識Task Force 141
TASK FORCE BGK係由CGF同WGY既吹水精英中嚴格抽送出來既強者, 其目的係反盲神入侵我地WARGAME FORUM既行動, 大家既吹水能力連KGB都唔夠我地FIGHT架.

近日盲神開始左一連串地下恐怖攻擊, 所以成立

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-1-2010 01:01 發表

叫APF都得喎—AntiPlasticForce
好似叫ANTI-PLASTICS COMPANY好D (APC - 反膠連)

比大家知道下LEE個LINK係講緊D咩既

http://www.civiliangunner.com/cg ... o=lastpost#lastpost

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-1-2010 01:12 發表

APC好似明打盲神,而BGK係殺哂全部既神
個人覺得 Anti-Plasticize Company係反對盲神既挀膠行為, 散佈膠化種子既專業軍隊, 至於BGK係轉門對付盲神並將其殺之既特殊小隊
引用:
原帖由 sunny2014 於 2-1-2010 01:14 發表
笑了
我都笑了, 悲字都唔識打既盲神

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-1-2010 01:22 發表

冇可能既,邊有可能殺到.而且失敗率係99.9999999..........%
他, 只需要囉本筆記....

最可惜神不殺神......

引用:
原帖由 一等兵 於 2-1-2010 02:01 發表
我去唔果邊權限唔到睇唔到呀
咦咦咦?? 有SET權限咩? 我睇到喎

真係...膠神 - 強戰回歸丫~

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-1-2010 01:54 發表
對不起,本站規定會員每小時最多只能發表 10 個帖子。
好難吹水喎,得10帖......
你想講咩, PM我我幫你POST

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-1-2010 02:15 發表

係咪我既會員權限太底所以只可以回10個??
應該係, 我以前係新注刷時都出唔到好多POST

引用:
原帖由 一等兵 於 2-1-2010 02:19 發表
真係要去既話............唔係靚女我唔跟嫁

lee個包令你開心到下地獄

引用:
原帖由 一等兵 於 2-1-2010 02:25 發表

唔可以勾二嫂嫁
其實...lee個係她既孖生妹妹來架, 嫩好多架!

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-1-2010 02:26 發表

你珍藏佢既玉照.....小心L中尉帶人要你交清個袋喎.....
NONO , LEE個係我朋友冒生命危險潛入左CGF個DATABASE到找到既, 而家先知道原來她有個孖生妹妹比一等兵好好享受下地獄般既滋味

引用:
原帖由 odaan 於 2-1-2010 02:44 發表

甘有乜獎 ?? 獎我有活動參與權 ??
帶領soap一齊進攻盲神既後花園

引用:
原帖由 Acanthus 於 3-1-2010 15:46 發表
整舊鍍金膠先
真心膠章?

我同幾位幫手寫WIKI既又有咩章?

發新話題