發新話題

內衣少女

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 6-4-2010 02:20 發表
如果多d可愛動作,應該會降低海水味

不過...實在太正LA個Model.....

但係從我呢d 90後泥睇....點都係色情嫁

事後有冇去食飯先
我唔覺喎 , 其實相對地已經好保守, 我個人覺得ok唔過火囉. (o岩o岩睇晒成個相薄.....除非你有d更sexy既未放上去另計)

其實我都好想試下影人像.....

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 8-4-2010 01:22 發表
C兄果然係正人君子 XP

其實...我都想影人

影泥影去都係花花草草~

等5月!女朋友放假,我就出手嫁LA
有考慮過join人地d影model團唔影jai睇人地點影點準備希望可以從中偷師 , 小弟都有試過找朋友既朋友來試影, 不過都唔係好滿意, 成日係d雜誌 (digi哥d...)見到d人影到d女咁靚 , 真係好希望有日可以有返幾成功力就好lu...

p.s.: 就係因為太正人君子.....所以我個頭仲係青青地.....

引用:
原帖由 queen 於 8-4-2010 01:56 發表

我..有團喎.......
你講4月25日哥團?
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-4-2010 02:05 發表

雜誌影相的師兄多數都係讀過攝影,公司/自己有足夠的架生,
有時攝影環境差,張相爭d,佢地都有強大的art team團隊support,
有前期又有後製,先令d model上鏡靚過真人
所以咪話想試下睇下D專業既 或者D 業餘高手點影相點準備來識多D野囉, 我知道自己係新手同專家比真係自己囉來笨, 不過各人都有夢想同目標既~ (真係遠)

P.S.: 考慮緊讀唔讀攝影COURSE好...不過又唔知邊間好....D COURSE真係有D好平有D好鬼貴...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-4-2010 02:11 發表

你get錯meaning鳥
不過...哥句...經唔同類型既人有唔同既MEANING喎 (咸甜皆宜....)

引用:
原帖由 queen 於 8-4-2010 02:17 發表

月25日哥團 <---yes...以後仲有.....
我或者遲多個體拜睇下有無時間先REPLY...上次既無時間所以去唔到...
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-4-2010 02:16 發表

真正的高手講的說話可以好殘酷,因為真正的攝影太可怕,淨係聽某師兄講個理論都要有好大悟性,要實踐重更加
我都好明白....或者我仲有好多野未識, 有時候睇D雜誌既相機評價既圖, 有時候他可以講出分別既野, 在我眼中好似差唔多咁...原全唔知咩事...(不過睇多左開始GET到小小小小咁囉)

以我既年機可能太遲先中毒, 不過既然中毒緊係想中得好小小麻

發新話題