發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 阿芝 於 12-8-2009 22:42 發表
開始唔想玩....頭暈...
未玩慣FPS既人會好辛苦, 以前初玩CS時我都好辛苦, 不過而家打成日都OK~ 快苗都好有信心~

引用:
原帖由 bonwin 於 12-8-2009 22:58 發表

一秒都不能少
呵呵呵, 打到D V仔用晒. 之後係比SNIPER打DOWN好辛苦 以為沒最初咁輕鬆, 反而最後大家都無V仔時O岩O岩好

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-8-2009 23:01 發表

加油丫,芝姐
係喎, 芝姐係叫咩名丫~ 等我見到你時SAY個HI麻~

引用:
原帖由 阿芝 於 12-8-2009 23:31 發表
不過我好咋架咋......  
唔緊要, 找3個壯男.....阿!! 係壯MS幫你手~~~   (包重高+剪重高+魔蟹?)

講完笑~ 其實如果找場雷台場...2包重高+2剪重高出場既, 會點呢?

引用:
原帖由 bonwin 於 13-8-2009 16:46 發表
有無人今晚有興趣解/再解 mission 6

小弟雖然解左 ,但因為要幫我細佬解

會再係今晚9:00pm 後開局

高級任務頻一
房名 CGF
password: 888

只限 用布 + V疫苗

解法 / 有興趣者請先看做法:

http ...
想幫, 不過我隻小布係借返來既 T.T....

引用:
原帖由 XDD12348 於 13-8-2009 17:19 發表

呢部天意好一般- -

好多人都話佢唔掂- -
有D人對用槍射擊麻麻既話....天意隨左FUNNEL之外無咩用....

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-8-2009 19:48 發表
你地有冇add返我架
幾次係街場見到你...都比人踢左....  (用緊b機)

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-8-2009 19:51 發表

都唔關我事......
你想同我p返場
我pvp技巧麻麻架咋

有D野真係好邪.........想抽阿布時抽唔到.....當想抽鐵球時10次唔出出阿布....(抽完無晒位...)

引用:
原帖由 路比 於 16-8-2009 02:53 發表
想抽部C機黎合野,點知比左部自護我
同一情況.....想要鐵球, 比左部阿布我

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-8-2009 17:03 發表

完全同我一樣....抽天意比左張完美自護圖我,抽機又比左部自護我........即係要我合完美自護啦
咁真係幾元美喎

引用:
原帖由 5210 於 16-8-2009 20:40 發表
現時主力升1閃光,要合機明鏡止水版~

不過唔見有神高逹既計圖?
香港有既S級既機, 就只有天意....

引用:
原帖由 5210 於 17-8-2009 20:31 發表

老屈??
你既屈係咩意思? 你而家lee一刻找到天意以外既s機咩?

引用:
原帖由 5210 於 17-8-2009 20:38 發表

唔係,我既意思係如果天意係暫時唯一既s級,係咪即係勁屈機(老屈)?
問題係除左d老手屈人機之外.....仲有好多傻仔比人囉分....

引用:
原帖由 XDD12348 於 17-8-2009 21:29 發表

太空坦克 C機之王
我係森林場見到全c機隊....2部太空坦克兩部105dagger....我地全as機......比哥2部太空坦克係咁打down之後dagger係咁再打down其他既機, 野團既人又唔齊心結果好散, 最後全as隊都唔夠全c打....

所以, 勁唔勁都好睇合作同隊伍工作分配... 有d人用拳機唔打剪機只追其他拳機打, 最後我地lee d包機就係咁比d剪機打爆晒....

發新話題