發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 -l- 於 18-8-2009 12:24 發表

天意 will FAIL when vs I-field MA
你好似quote錯左人喎, 我都唔係講天意好勁, 只係講緊現時除左天意之外無其他s機.

I-FIELD? 見到重高你都唔會主動硬HUM架啦

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 18-8-2009 19:23 發表
Too many cheaters ar~
而家有D咩CHEAT哦? 必中?

引用:
原帖由 小雲雲 於 18-8-2009 22:59 發表

都唔係咁好,會比d低能兒童罵戰黎洗頻
免費game既通病.....

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-8-2009 23:27 發表
CSO有得開咪,之後......
「大家聽我唱一首歌」
唔係「講粗口要講到唱歌咁好聽」咩?

http://www.youtube.com/watch?v=p ... rom=PL&index=17

引用:
原帖由 ACYY 於 18-8-2009 23:37 發表

可能係外掛同加速,唔係講笑,今日打過一場比人秒:
我用BR 陸高比R-賈賈格中,一SET 格之後我就爆咗...屬性相剋都係咁離譜呀
會唔會其他機幫手射? 我部炮西成日都幫其他拳機手射, 一般對手都可以係他揮完劍前打爆喎....(而且比豆射唔覺眼)

引用:
原帖由 ACYY 於 19-8-2009 11:55 發表

但我果時係貼牆...
唔使貼牆, 只要有多1個人幫手射你, 你都扣好多hp....(如果有好似炮西哥類高攻豆槍...仲快)

引用:
原帖由 小雲雲 於 21-8-2009 19:28 發表
會唔會冇左天意呢 不過我既wing.....
會都唔出奇, 當d人以為d s機只會時間限定既話, 下一部s機d人比錢買既衝動會大好多...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 21-8-2009 21:31 發表

恭喜
升到高級真是一流
話時話我想問下,師兄咁高級數,有無咩升個人level既秘訣呢...(定係有無跳水場介紹...我想快d升級打EX6 mission囉gp01fb...)
我都好想知...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 22-8-2009 10:55 發表

梗係人經啦
我重差萬九幾點先升...點計都要成個月先升到
我而家先得9萬幾EXP.....仲有掛先可以做到拉古狗.....

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 22-8-2009 15:44 發表

原來黎左呢到,用拳機係超必接收器呢個係事實黎

我都食唔小...
拳機係超必接收器? 你都未夠重高同完美自護號勁 XDDD

升LV有咩用? 有D機要夠LV先用到......

導彈陸高真係又愛又恨..有時好好用屈人地... 有時比人屈......

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 23-8-2009 00:57 發表
有無朋友可以分享下乜野係甩刀,MCA,SS
同埋如何使用??
謝謝
MCA
http://www.youtube.com/watch?v=xa9xGjXxo3c

甩刀
http://www.youtube.com/watch?v=OGwKJauDxOc

MCA + SS
http://www.youtube.com/watch?v=eWxeIKlAPzI

對只用包機既我...作用不大....

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 23-8-2009 01:49 發表

甩刀果個幾詳細,謝謝!
但MCA同MCA+SS我都睇唔明...而且更加唔明MCA同SS呢幾隻字係點解呢??
以我所知, 留意一下他下面武器bar, 為左更快出招, 他斬左兩刀之後以好快速度轉左一下武器, mca基本就係咁解

ss就係單斬既意思, 斬擊斬得多部機會down, 不過如果下下都係第一野既, 可以斬多好多野, 攻擊力夠高既可以斬到人爆.....

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 24-8-2009 00:22 發表

佢係都唔出AS class ZZ gundam真係激死人
賤到爆!唔出AS ZZ但又放隻吉姆三出黎賣,你估我買你隻吉姆三貪佢有寶咩!!!
部FAZZ? 網上見到LEE部機又有追蹤導彈X2 同大火力既BEAM RIFLE, 好似好O岩中距離攻擊既人...

其實我都係度找緊部好用既SNIPER MS, 暫時都只係有勇士SNIPER合我心水....

等緊LOCK-ON部機出

引用:
原帖由 XDD12348 於 24-8-2009 12:57 發表

個人認為百式真係好正,甚至對付拳機都唔錯(當然不是互斬- -),所以我都合左部
百式係我最討厭既機, 真係3彈就近呼爆.....我都係用sniper既打down攻擊+閃避來克制百式....

拳機個人來講唔可怕....勇者高達同百式等既剪機先係我最怕既野....

發新話題