發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 29-9-2009 18:15 發表

有bd2咩...???
將陸高上藍色

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 1-10-2009 11:57 發表

高頻還好,尋晚打初頻,有幾個"盾牌級"入黎,大刺刺扮係初頻撞到,話"以,你又黎恰人呀?" ”以,乜你又係度??” "係咪追打ZZ呀?"
佢地又正義又飛雞...
重要用ALL頻講呢d野...真係...
可惜我ASZZ無比佢地恰喎;h ...
熟用包機既人, aszz係神機

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-10-2009 14:38 發表
有冇人得閒係5點幾果陣上線一齊玩下
o岩o岩返來, 仲玩緊嗎?

o岩O岩用SUPER GUNDAM係咁撞爆晒D JUSTICS, 劍西, WAKAKAKAKAKA

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 01:34 發表
究竟正義值唔值得合呢...張圖咁貴...又要抽過神盾,紅迷...計埋都起碼要預10萬G...
只係咁岩抽左部劍西返來所以考慮下...大家點睇呢?
神盾用圖合比較易(唔計運氣好..), 主要機希古大家早就有, 其他c機都係好易有, 連圖都係3萬左右就合到.... (唔好運另計...)

引用:
原帖由 bonzonie 於 3-10-2009 20:41 發表

初頻係多D小朋友架啦
D人巧叻叻咁話自已中Wing Zero 幾巴閉

back to topic , 我用拳機一般
但迫自己打八門絕對有幫助
我用拳機係唔店既, 不過包機好有信心算係幾ok哥一班, 打八門其實包機好好利用地下既運輸帶, 屈拳機唔難

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-10-2009 01:55 發表
我想提名蠔屎哥第時做公會主席

一來我覺得主席不需要看重個人實力

反而係認受性同 arrange 公會戰/活動/訓練方面的能力重要D

又成日online 到既

二來大家會服,蠔屎哥話晒都係CGF 高層
咁....真係CGF (CIVILIAN GUNNER FORUM) 既CGF CLAN (CIVILIAN GUNDAM FORCE)喎

引用:
原帖由 hermanht 於 4-10-2009 02:27 發表

識唔識個死字點串?
我都想問下個死字點串 我只係知道死字既筆劃次序點寫咋

而且, 死左都係等一陣又係一條好gundam

發新話題