發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 suileung 於 26-8-2009 18:40 發表
好多人改機
我終於明白你講咩啦, 今日遇到, 比人地2隻阿普1hit打爆左部機....其他人都係..... [localimg=400,300]1[/localimg]

真係打到無晒mood, 一出來即死, 又唔知點report比gm聽....

一場可以打到4vs179.....點玩..... (其中4分係比我sniper死....)

引用:
原帖由 suileung 於 27-8-2009 00:23 發表

sd玩完
如果gm再唔做野既, 好快好多人都無心機再玩...

引用:
原帖由 bonwin 於 27-8-2009 10:03 發表

D人改造同一武器全部咁多發一齊射

大陸網有教
之前遇到哥隊, 係用緊無限彈阿布......

引用:
原帖由 ACYY 於 27-8-2009 21:26 發表
話說9you 公佈停權名單了,好多人... 但都係要等韓國FIX BUG
00奇拿00 <----- 我遇到既就係lee位.....

引用:
原帖由 小安哥 於 27-8-2009 21:49 發表

How about changing BGM ?
連日來發現有玩家不斷於各大討論版發表更改機體模組、副官、背景音樂及遊戲語音系統問題,而同時亦有不少不肖玩家提供有關方法,官方正密切留意,並與開發商進行多次會議商討有關修復細節。

哥之forum room好似仲有個叫"米曹"既人, 都無報名上來.....

引用:
原帖由 蕉皮 於 29-8-2009 19:00 發表
好想同你地打呀! 屋企電腦lag到玩唔到,要出網吧先打到
搞cgf攻佔網巴版聚?

頂....今日打10場有5場改機.....無晒mood....大家有無d cap movie既programme可以用丫?

另外...幾時搞cgf 練功房丫.....

引用:
原帖由 hermanht 於 4-9-2009 02:12 發表
幾經辛苦比我練到隻高級魔蟹合到部伊佛列特改... 點知都唔夠BD1好用...

D人見你C機, 一係就kick你, 一係D人入左rm就自己走...
伊佛列特改唔係b機咩......拳機既b機多數d人都唔要架啦, 如果想用來打既, 建議找全b死亡競賽隊

引用:
原帖由 小雲雲 於 4-9-2009 20:38 發表
《SD高達》特別版本模型發售   

包括「突擊高達」、「神盾高達」、「RX-78-2高達」、「迷惘高達•紅」、「自由高達」及「Z高達」。這批模型以《SD高達Online》遊戲設定之配色為基礎製造,並附送陣營貼紙。

我近日都愛左左AEGIS, 好型又靈活

引用:
原帖由 路比 於 17-9-2009 23:56 發表

可以高檔小小,用SKYPE
低檔小小, 都可以用TS

引用:
原帖由 bonzonie 於 19-9-2009 12:43 發表
黑色軍團全體MS終於已強化1 - 3  成功

打死人
個人覺得全黑唔係最好睇, 你試下load其他色丫, 我個人幾like同黑2一齊load...

引用:
原帖由 小雲雲 於 24-9-2009 12:30 發表

唔係c機打死s機咩.......上次我用陸戰吉仔ko隻天意
克屬緊係易打啦, 剪克包 比 其他克屬更有利......(比包機打...真係AU痕....)

(如果1V1既話, 我用包機都幾有信心打WIN拳機)

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 25-9-2009 23:25 發表
有無人知C級陸吉同CU級陸吉有咩唔同?
除左顏色......
CU偏向高攻低防, c係比較平均....

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 26-9-2009 08:59 發表

唔係掛...
CU果隻既攻已經好低喇喎...我隻C級加左強化點數所以唔係好睇得出,但唔加的話好似兩隻無咩分別...
問題係底處未算低....C既其他性能比較好同平均....

發新話題