發新話題

大陸專家論槍

引用:
原帖由 MG-42 於 8-9-2008 18:11 發表

車.....全世界都係咁嫁啦...美佬D片又唔見你出聲  美佬夠話AH64,M1A2不死
咪又係哥日句....唱長不唱短....

M1A2真係好硬既∼∼如果打正既話,不過你係敵人既你會找最硬既地方打咩~

又唔見介紹M1A2時講埋超重同飲油如水....

另外一D個人感覺問題, 正常來講後坐力係由子彈射出那一刻的反動力所做出來, 又如同一種彈藥正常來講重D既槍應該反動力會比輕D既槍小 , 咁點解 大力D大口徑D輕D既槍 會比 重D口徑細D細力D 既槍反動力小D哦? (小弟唔係好識槍, 講錯請插細力D )

點解講講下大陸槍講左美國槍既?

真係肯得基同片皮鴨鬥......

另外, 個人覺得自行分析網上既資料來源比較好, 別睇到個POST就覺得一定O岩....WIKI網既野有D野都證實係有問題既, 大家多D睇不同既意見再自行分析和氣論論不就好了...? (好似第一個POST同DISCOVERY既TOP 10, 你覺得一定對嗎?)

引用:
原帖由 Pvt.King 於 20-9-2008 07:35 發表

其實呢...我發覺我同佢唔係好溝通到...由佢話咩google教佢咩m16係天下第一果度我已經唔係好知佢講乜...可能佢用果個google係KFC special edition, 又或者google根本係佢發明,佢話乜就乜架啦 (雖然我覺得佢係懶到 ...
大家都係發表下自己既想法姐, 唔o岩咪講到o岩 , 唔使動氣阿

來....大家都飲杯茶, 順返

引用:
原帖由 golliwog19 於 21-9-2008 02:44 發表
真係無改錯名...死雞撐...........
肯德雞好似無蓋架? 點撐

發新話題