50 1234
發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

眼見原來CGF玩影相嘅人到唔少....呀積夫帥兄又指名小弟搞次影想活動......嘅然如此....搞!!!!

日期 : 7月11 or 12(星期六 or 日)
時間 : 影3~4 hrs 大家話事...
地點 : 魔星(有無期他提意?)
女Model : 1名
姓名 : Yung
身高 : 155
體重 : 85lbs
做型 : 由於時間關係..兩個look差唔多啦....大家一齊研究吓...........可作較性感做型......
影師人數 : 4個差唔多啦.....驚佢應負唔到咁多人(其實大家唔介意多D都得)
收費 : 大家夾返$500比model就ok啦...(我唔會收的, 大家嗰日直接比佢得啦)

睇辨

有無興趣??

倒轉set返個deadline先........
下星期一好定晒日期同時間, 同最重要係咪成行!!!
因為我要約囡囡................

做型同人數可以遲D confirm....

引用:
原帖由 亞龍 於 3-7-2009 01:42 發表

你想幾多人一齊去?我有兩三個朋友一定ok的,日期今日訂都ok了..............當然,如當天落雨就唔得la
一個Model.....對5 ~ 6個...(唔好計我, 我做場務...)都差唔多啦.....

洗唔洗留個位比Mr. 積夫??

引用:
原帖由 積夫 於 3-7-2009 01:57 發表
queen兄,係每人夾$500蚊還是全部人夾$500蚊呀?

我11號就一定唔得,要返工,12號我要問准我大人先....

小弟的50D未入手,到時幫大家做下鏡僮,間唔中拎部S3is出來偷影下,大家唔准笑我o架...
每人夾$500蚊.....大家肯又唔驅呀.....係全部人夾埋$500蚊............唔洗驚......

唔洗驚...有時機仔都會有驚喜!!!

引用:
原帖由 亞龍 於 3-7-2009 02:23 發表

好............借哂D定焦L鏡比你,等你死快D
人渣
做得好

So, confirm

Date  :  12 July
Time :  1400 ~ 1800
影師  :  龍哥哥 x 3, 積夫, 莊家??????  Total 5 影師
場務  :  小弟 x 2
Model  : Yung

Total....8 ppl.....

Can talk about the 做型 la...

If really too much 影師...I need to find one more model.....
But not 100% can find the other one...because I don't know will she free...........

http://www.fotop.net/slocp/April

This is the other girl if I find.....

引用:
原帖由 ATM 於 3-7-2009 09:08 發表
Can I come too??
If can find 2~3 more ppl...

I will find one more girl for model.........so......that's no problem...

引用:
原帖由 積夫 於 3-7-2009 11:41 發表
我試下叫多個女仔朋友來一齊影好冇?
Welcome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The other model, may be no sexy look........
so may be $400....need ask....
And she is free....

So, if there are 2 model, total $900.  If have 9 ppl......100 for each ppl...

咁......星期二好復實人數啦!!!!
因為要預model.....
5人或以大, 1 個model, 5人以上, 兩個model, 上限10人

同大家要諗做型啦!!!!!!!!!!!!!!!

宜家已報名人數:
龍哥 X 3
積夫
ATM
莊家兄未知.......
已確定影師5名

另加小弟及朋友兩名打雜......

已咁嘅情況有兩個option:
Option 1.  請一名Model妹妹, 可作性感做型, $500/4hrs(以六人計, 每人約$84)
好處: 當然是較便宜啦....
壞處: 一個囡囡要應付5~6名哥哥, 會較吃力, 可能會影響表現
Option 2.  請兩名Model妹妹, 一個可作性感做型, 另一只作普通做型, 合共$900/4hrs(以六人計, 每人$150)
好處: 囡囡只需應付3名哥哥, 易搞D, 同埋................我唔洗煩......
壞處: 當然是較貴啦....

請大家投票決定吧.....

另外, 做型方面
積夫師先有三個:
1. 「大搜查之女」G4/OL 做型
2. 「何超」Sniper look
3.  暴露者羅拉...........

大家仲有無提意??

個人意見...因兩位囡囡都係得+幾歲, 着suit嘅「大搜查之女」look.......未必啱用, 其他兩個...無意見.....

引用:
原帖由 ATM 於 5-7-2009 19:29 發表

+幾歲...校服+P90 Gunsliger Girl
比枝BIO hazzrd版 M92 = Jill

係呢道搵sample la
http://www.civiliangunner.com/cg ... &highlight=girl
For Jill...the main problem is the clothes....I have the Bio hazzard M9....

無問題, 暫時5個影師

諗吓D look 啦好!!!!!!
諗完仲要準備D衫!!!

50 1234
發新話題